Salonul soției liderului interlop Sorin Udrea, incendiat cu un cocteil Molotov UPDATE...

Salonul soției liderului interlop Sorin Udrea, incendiat cu un cocteil Molotov UPDATE 1 Audieri la Poliţie

8
DISTRIBUIȚI

coafor udrea

Salonul de înfrumusețare al soției liderului interlop Sorin Udrea, Gabriela  a fost incendiat, aseară, în jurul orei 22.30, la șase zile de la eliberarea soțului său din arest preventiv. Atacatorul a spart unul dintre geamurile de la parterul clădirii de pe strada Cozia unde se află Gaby Beauty Style și a aruncat în interior un cocteil Molotov. Incendiul a fost observat de vecini care au anunțat pompierii. Focul a fost stins până la sosirea militarilor care doar au verificat dacă mai sunt alte focare. În salon, la momentul incidentului nu se afla nimeni. Pompierii au stabilit că a fost vorba de op acțiune intenționată, la fața locului fiind găsite în interior bucăți de sticlă de la cocteilul Molotov, rămășițele fiind de la o sticlă de Borsec. O echipă de criminaliști a făcut cercetări la fața locului, încercând să găsească amprente pe gardul de la intrare. Conform unor informații ale anchetatorilor, a existat un martor ocular care l-ar fi văzut pe incendiator.

Curtea de Apel Timișoara a decis, în 24 octombrie, să-l pună în libertate pe Sorin Udrea, acuzat de  constituire de grup infracţional organizat, complicitate la contrabandă, șantaj, operațiuni fără drept cu dispozitive interzise, efectuarea fără drept de operaţiuni cu arme şi muniţii, complicitate la tâlhărie în formă calificată, braconaj, în formă calificată şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar aghiotantul său Cosma Viorel, cunoscut ca “Vio Blondu” de constituire de grup infracţional organizat, tâlhărie în formă calificată şi contrabandă.


Mocanu Stelian, zis “Steli” trebuie să răspundă în faţa instanţei la acuzaţiile de constituire de grup infracţional organizat, complicitate la tâlhărie în formă calificată şi la contrabandă şi şantaj,  Samoilă Alexandru pentru constituire de grup infracţional organizat, complicitate la contrabandă, Gavrilă Ciprian la acuzaţiile de constituire de grup infracţional organizat, şantaj şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

UPDATE 1 Sorin Udrea şi soţia sa au stat mai bine de două ore la sediul Poliţiei Timiş. Au depus o plângere la Serviciul de Investigaţii Criminale, care a preluat ancheta, şi au fost audiaţi. La ieşire, soţii Udrea au refuzat să facă orice fel de comentariu pe tema atacului de azi-noapte, plecând de mână spre casă.

8 COMENTARII

  1. Asa-zisul razboi intre derbedeii astia trebuie urgent oprit de catre organele statului. Cel care a facut asta trebuie sa raspunda in fata legii fiindca acel salon se afla in chirie in acea locatie. Ma intreb ce vina are proprietarul cladirii fiindca pe niste nespalati nu-i mai cuprind hainele din cauza muschilor.

  2. O facatura….acum jegosul incearca sa fie victima….o sa vedeti cum avocatul o sa spuna ca udrea e o victima…el pana acum a plantat doar panselute si pomi fructiferi. Nu eate un jeg care trebuie tinut dupa gratii. Parca vad ca are si asigurare dar na….

  3. Domnilor judecatori! Bagatil pe udrea inapoi in puscarie la locul lui, locul lui este in puscarie , nu in libertate. Daca era in puscarie sigur nu incendia nimeni salonul! Si verificati va rog de unde are averea asta, de unde bani de bar, salon , masini scumpe, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.