Cel puțin 18 morți, după prăbușirea acoperișului unui supermarket

Cel puțin 18 morți, după prăbușirea acoperișului unui supermarket

0
DISTRIBUIȚI

riga_bbc.co.uk

Cel puțin 18 oameni și-au pierdut viața aseară, într-un cartier din Riga, după prăbușirea unui acoperiș într-un supermarket, a anunțat astăzi ministrul de interne leton, informează AFP, citată de Agerpres.


“Ultima informație este că, din păcate, 18 persoane au fost ucise”, a declarat Rihards Koslovskis pentru postul de televiziune LNT TV. Printre victime se numără trei pompieri, menționează Associated Press, care precizează că în total au fost rănite 36 de persoane și același număr de oameni au fost scoși de sub dărâmături. Autoritățile au trimis la fața locului un contingent important de salvatori, militari, dar și câini, care au continuat căutarea de victime inclusiv în această dimineață. Serviciile de salvare au estimat că aproximativ 500 de metri pătrați de acoperiș s-au prăbușit, distrugând o mare parte din pereții supermarketului și spărgând aproape toate geamurile exterioare.

Motivele prăbușirii sunt încă necunoscute, dar se pare că ar fi fost provocată de muncitorii care construiau o grădină de iarnă pe acoperișul supermarketului.

Foto: bbc.co.uk

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.