Ciprian Cădariu este noul arhitect-șef al Timișoarei. Ce spune Robu despre câștigătorul...

Ciprian Cădariu este noul arhitect-șef al Timișoarei. Ce spune Robu despre câștigătorul concursului cu un singur candidat

1
DISTRIBUIȚI

cadariu-ciprian

Edilul şef Nicolae Robu va avea un nou colaborator apropiat, din 2 decembrie. Este vorba despre noul arhitect-şef al Primăriei Timişoara, Ciprian Cădariu, cel care a câştigat concursul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, devenind astfel titular pe postul pe care l-a ocupat şi până acum. Primarul nu a putut oferi detalii despre sarcinile lui Cădariu şi, respectiv, despre împărţirea atribuţiilor între el şi şeful Direcţiei de Urbanism, Sorin Ciurariu, însă a precizat că va avea o colaborare strânsă cu Cădariu.


Cât despre construirea de palate cu turnuleţe sau blocuri în zone de case, Robu a dat asigurări că astfel de realizări sunt de domeniul trecutului avertizând că dacă arhitectul Cădariu are astfel de gânduri, „zboară” urgent din funcţie. Rugat să comenteze faptul că la concurs nu a fost decât un candidat, Robu a spus că nu înţelege de ce Ordinul Arhitecţilor nu a trimis un candidat sau de ce alţi arhitecţi nu au fost interesaţi de post. Însă primarul nu e deranjat de lipsa de competiţie şi se bucură de rezultatul concursului.

Vă reamintim că la revenirea lui Sorin Ciurariu în funcţia de şef la Urbasnim, ca urmare a câştigării procesului cu Primăria Timişoara care îl concediase, Cădariu a fost împuternicit de primar să contrasemneze documentele emise de şeful de la Urbanism, acestea nefiind valabile fără semnătura lui Cădariu.

Foto: opiniatimisoarei.ro

1 COMENTARIU

  1. „Vă reamintim că la revenirea lui Sorin Ciurariu în funcţia de şef la Urbasnim, ca urmare a câştigării procesului cu Primăria Timişoara care îl concediase, Cădariu a fost împuternicit de primar să contrasemneze documentele emise de şeful de la Urbanism, acestea nefiind valabile fără semnătura lui Cădariu.”
    Iata motivul pentru care arhitectii seriosi nu s-au mai prezentat la ” concurs”! Care concurs?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.