Data redeschiderii traficului pe Michelangelo se amână din nou. Când se va...

Data redeschiderii traficului pe Michelangelo se amână din nou. Când se va putea circula pe noul pasaj

2
DISTRIBUIȚI

michelangelo

Nicolae Robu nu poate promite că traficul va fi redeschis peste podul Michelangelo până pe 15 noiembrie, aşa cum s-a lăudat, pentru că totul depinde de condiţiile meteorologice. Dar un lucru este sigur, circulaţia peste podul Michelangelo va fi deschisă până la sfârşitul lunii noiembrie pe axa sud – nord.


Edilul şef a explicat, astăzi, că s-a lucrat foarte bine la subpasaj şi la pod şi a lăudat firma CCCF, care realizează lucrările, despre care spune că a reuşit „o performanţă extraordinară pentru că o astfel de lucrare se realizează în mod normal în doi ani, dar noi am reuşit în şase luni să ajungem la jumătate”.

Edilul şef a anunţat că astăzi urmează să vină betonul care va fi turnat pe pod şi în structura de rezistenţă a subpasajului, asta în condiţiile în care nu va ploua. „Tot ce facem acolo este sub imperiul vremii. Dacă vom avea parte de condiţii defavorabile, atunci toate proiectele noastre vor fi date peste cap, pentru că dacă plouă serios două zile, atunci o săptămână aproape nu mai poţi lucra. Se lucrează la mare adâncime şi munca asta nu poate fi făcută în orice condiţii meteo. De asemenea, turnarea şi uscarea betonului nu pot avea loc decât dacă vremea este bună”, a mai precizat Nicolae Robu. În final, primarul Timişoarei a explicat că indiferent de condiţiile meteorologice, traficul va fi deschis în această toamnă, iar pe Aleea Ripensia din Complexul Studenţesc se va putea circula de săptămâna viitoare.

2 COMENTARII

  1. Pai da, ca pentru 6 oameni e destul de greu de dus la capat asa o lucrare, asta vara in august probabile si-au luat si ei concediu, ca toata lumea, acum . . ..

  2. a fost vreme frumoasa, s-a lucrat intens?
    sintem in noiembrie, cit timp credeti ca vremea o sa fie calda, temperaturile o sa permita turnarea betonului si asfaltului?
    daca firma constructoare nu se pune INTENS pe treaba, o sa vina iarna si asteptam luna martie pt reluarea lucrului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.