Percheziții la 30 de persoane suspectate de ultraj şi evaziune fiscală. 200...

Percheziții la 30 de persoane suspectate de ultraj şi evaziune fiscală. 200 de poliţişti au fost mobilizaţi

1
DISTRIBUIȚI

mascat spate

Poliţiştii fac astăzi 25 de percheziţii, fiind vizate 30 de persoane suspectate de ultraj şi evaziune fiscală, potrivit Poliţiei Române. La finalul percheziţiilor, suspecţii vor fi duşi la audieri la sediul Poliţiei Ilfov. „Sunt vizate 30 de persoane, o parte dintre acestea fiind suspectate de săvârşirea de infracţiuni de natură judiciară (ultraj), iar o parte de infracţiuni de natura economică(evaziune fiscală).


În paralel se acţionează şi pentru prevenirea furturilor de energie electrică”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române. Acțiunea are loc în comuna ilfoveană Sintești. La percheziţii participă 200 de poliţişti ilfoveni de la investigaţii criminale, investigarea fraudelor şi ordine publică, precum şi jandarmi, potrivit Mediafax.

În 23 septembrie, mai multe persoane din Sinteşti, având asupra lor arme albe, i-au atacat pe poliţiştii şi jandarmii care participau la o acţiune, în timpul căreia au oprit cu focuri de armă un camion cu fier vechi. În timp ce poliţiştii îl audiau pe şofer şi verificau documentele de transport, cealaltă persoană aflată în camion a trecut la volan, în încercarea de a fugi. În urmărirea camionului, jandarmii au tras mai multe focuri de armă spre anvelope, pentru a opri maşina. În acel moment au ieşit din curţi mai mulţi localnici din Sinteşti, care i-au atacat pe oamenii legii. În urma altercaţiei, şapte persoane au fost duse la audieri, fiind cercetate pentru ultraj. Zece echipaje de poliţie şi jandarmi au intervenit atunci pentru restabilirea ordinii la Sinteşti.

 

1 COMENTARIU

  1. in mediile tiganesti ,dar si ale fostilor condamnati trebuie intervenit ..FARA MILA SI CAT MAI POFESIONIST CU PUTINTA …apoi serviciile trebuiesc „curatate” de prea multi..”DORELI”pe care ii au …..la Arad se simte nevoia urgenta chiar a cercetari unora…sunt prea multe si mari necazurile si problemele pe care le-au creiat cei din serviciile aradene….despre politie nici nu mai vorbesc ..daca tot ceea ce se scrie este adevarat trebuie urgent actionat pe filierele protejate de portocalii ,dar si de alte grupari politice ,la fel de criminale….se angajeaza cineva sa inceapa si in acest colt de tara ..”cutratenia”..nu cred POLITICUL INCURCA MULT …si cum nu raspunde nimeni…..trebuiesc urgent luate masuri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.