Primarul Timişoarei consideră că nu este just ca retrocedările să fie prezentate...

Primarul Timişoarei consideră că nu este just ca retrocedările să fie prezentate ca fiind de actualitate. Când va fi executat clanul Cârpaci

4
DISTRIBUIȚI

nicolae robu mana minge

Primarul Nicolae Robu a împrumutat subiecte de conferință de presă, tocmai de la viceprimarul Traian Stoia. Este oficial.


Primăria Timișoara a depus actele către un birou de executare judecătorescă din urbea de pe Bega pentru executarea silită a clanului Cîrpaci pentru datoriile de 365.000 de lei acumulate ca urmare a unei sentințe judecătorești din anul 2003 privind imobilul de pe Mihai Eminescu nr.6. Robu a anunțat că a cerut „deschiderea dosarului de executare împotriva debitorului Cîrpaci Maria și Cîrpaci Elena în baza titlului de executori constând în sentința civilă numărul 9796 din 11.06 a judecătoriei Timișoara devenită irevocabilă prin decizia civilă nr .304 din17.03 2004 a Tribunalului Timiș. Sperăm ca această executare silită să se producă săptămâna viitoare”. Primarul a menționat că nu este just ca retrocedările să fie prezentate ca fiind de actualitate și că este necesar ca justiția să lupte cu nedreptățile, dar că nu este normal să se titreze că acum Timișoara este stăpânită de clanurile țigănești. „Dominarea exista , nu mai există, acum avem victorie” a spus Robu, care a promis că va prezenta o sinteză a acțiunilor din instanță. Primăria ar vrea ca în schimbul banilor să primească o parte din spitalul de copii, respectiv bucata retrocedată cu puţin timp în urmă.

4 COMENTARII

  1. D-le primar intrebati-l pe BODO ce a facut cu doasrele de Inspectie Fiscala ,dupa ce a desfiintat Serviciile de Inspectie Fiscala…deoarece inspectorii de la Persoane Fizice au fost in inspectie pe Eminescu ,nr .6…inca de prin anul 2009-2010…si inca de pe atunci au stabilit sume de plata…( de aia a fost desfiintata Inspectia Fiscala…cica erau ineficienti…) pt ca au stabilit sume de plata de sute de milioane…neachiate nici azi…gurile rele mai spun ca dupa desfiinatrea Serviciilor de Inspectie Fiscala,Rapoartele de Inspectie de la Fizice au fost aruncate la gunoi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.