Primarul Nicolae Robu, atac la PRESSALERT.ro când a fost întrebat concret despre...

Primarul Nicolae Robu, atac la PRESSALERT.ro când a fost întrebat concret despre ilegalitățile viceprimarului Stoia

4
DISTRIBUIȚI

robu la poli07

Primarul Nicolae Robu a avut astăzi o nouă izbucnire la adresa PPRESALERT.ro. Nervos că a fost întrebat dacă poate detalia acţiunile ilegale de care îl acuză pe viceprimarul Traian Stoia, Robu a lăsat să se înţeleagă că site-ul PRESSALERT.ro este plătit de viceprimarul Traian Stoia. Înainte de a aduce acuze la adresa reporterului, Robu s-a plânsă că încă dinainte de 1 octombrie în primărie s-a început o campanie de denigrare şi că prin presă acesta a fost anunţat că de la 1 octombrie nu va mai fi primar. Despre Stoia, Robu a comentat că „face parte dintr-un cerc foarte interesat ca eu să nu fiu primar şi interesat ca eu nici să nu fi candidat”.

Legat de întrebarea reporterului PRESSALERT.


ro Robu a clarificat că „nu sunt angajatul dumneavoastră să vă dau detalii. E foarte simplu să aflaţi dacă doriţi să faceţi o anchetă jurnalistică”. Robu a refuzat să răspundă, s-a enervat şi a ameninţat că „vă dau afară dacă nu mă lasaţi să spun ce am de spus. Nu ma întrerupeţi, că eu am de comunicat ceva şi nu pentru dumneavoastră, că oricum scrieţi numai cum doriţi. Nu aveţi reclama pusă pe site-ul oficial a sponsorului principal. Vă rog să nu ma mai întrerupeţi”. După ce a repetatat cele spuse ieri despre Stoia, Robu a revenit la PRESSALERT, plângându-se că a fost subiect de ştire la Antena 3. Atenţionat că a fost sunat să intre în direct, Robu a comentat că „eu eram pe scena celui mai mare centru de terapie intensivă din lume. Dacă aş fi fost avertizat că vor fi pe Antena 3 domnul Dragoş Boţa şi cu domnul Stoia, eram atent. Când m-am uitat pe telefon și am văzut că am fost sunat de la Antena 3, am sunat, dar mi s-a spus că s-a terminat emisiunea. Dar totul e total întâmplător, asta nu înseamnă că există vreo finanţare pe acestă filieră, sunt afinităţi, au aderat la acelaşi set de valori şi au arborat acelaşi set de valori”.

4 COMENTARII

  1. Desigur…domnul Stoia culege bumbac la Cristesti pe plantatie si evident ca face cum i se spune…si Cristestii sunt deranjati de tupeul lui Robu…la fel ca si pressalert,care din a spune adevarul a ajuns sa culeaga si el bumbacul……

    • Omul nu are de ce sa dea asemenea declaratii, pentru ca stie foarte bine cum sa le rezolve! Un astfel de primar este greu de gasit care nu a mintit din ce a zis ca face.

  2. Pai voi sunteti platiti „legal” cu reclame si fara … pe site… de fratii Cristescu (PSD). Iar asta care scrie pentru voi, Loredana Codrut, face articole ca la usa cortului. Nu zic ca nu aveti si articole bune, dar tot ce este semnat Codrut sunt cioturi …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.