Robu a recunoscut că sumele de pe lista marilor datornici la bugetul...

Robu a recunoscut că sumele de pe lista marilor datornici la bugetul orașului sunt greșite! Pe cine dă vina pentru această eroare

7
DISTRIBUIȚI

robu victima rosu

Edilul-șef Nicolae Robu a recunoscut astăzi că a furnizat ieri presei informații eronate cu privire la datoriile firmelor contribuabile la bugetul orașului. Primarul a trimis și un comunicat în acest sens, dar a declarat și la întâlnirea cu jurnaliștii „că a intervenit o eroare în procesul de centralizare a datelor” și că cei din topul 10 al datornicilor sume mai mici sau chiar mult mai mici de plătit municipalității.


Robu nu a vorbit direct cu niciunul dintre datornici, dar că unii dintre au solicitat date suplimentare de la Direcția Fiscală a Primăriei Timișoara. Primarul afirmă că doar cu Emil Cristescu, vicepreședinte al Bega Group, a comunicat prin SMS. „În urma discuției și a datelor verificate confirm că datoria Bega Group este de 100.000 de lei, așa cum a anunțat domnul Emil Cristescu în presă, și nu de aproape 4 milioane de lei”. În comunicat, Robu specifică faptul că își cere scuze față de cei aflați pe listă pentru această „regretabilă” greșeală.

Primarul s-a referit și la articolul publicat ieri de PRESSALERT.ro cu privire la încălcarea secretului fiscal, declarând că a rămas „stupefiat când am aflat că am încălcat legea”. Șeful direcției fiscale Adrian Bodo i-a confirmat că legea nu-i permite să facă publice sumele datornicilor, „dar eu oricum nu am încălcat legea, pentru că am furnizat informații eronate. Chiar m-am îngrijorat când am aflat că am încălcat legea, mie nu mi-a plăcut niciodată să încalc legea”, a mai spus Robu.

7 COMENTARII

  1. Domnule primar spuneti-i lingaului BODO ADRIAN ca nu a-ti incalcat nici o lege ! secretul fiscal face referire la date despre contribuabili…gen adresa,capital social etc…nu si datorii !!! uitati-vape situl ANAF de ex…pt ca sant liste intregi cu datornici ! scapati de BODO si de gasca lui de nesimtiti !

  2. Banuiam eu! La urmatorul marait, Robu cel voinic va declara ca, de fapt, Municipalitatea e datoare si nu invers! Stiti si voi ca nu era o un Mercedes ci o bicicleta si nu a luat-o, a dat-o!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.