Secretari de stat şi consilieri ai lui Ponta, propuşi pentru Adunările Generale...

Secretari de stat şi consilieri ai lui Ponta, propuşi pentru Adunările Generale ale Acţionarilor la mai multe companii de stat

1
DISTRIBUIȚI

victor-ponta-71_8e0ec03e5f

Mai mulţi secretari de stat din ministere şi doi consilieri ai premierului Victor Ponta au fost propuşi să facă parte din Adunările Generale ale Acţionarilor sau Consiliile de Administraţie de la Electrocentrale Bucureşti, Nuclearelectrica, Electrica, Hidroelectrica sau Complexul Energetic Oltenia, potrivit Mediafax. Astfel, Ioana Maria Petrescu, consilier de stat la Cancelaria premierului Ponta, a fost propusă ca reprezentant al statului în Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) a societăţii Electrocentrale Grup Bucureşti.

Surse oficiale au declarat că pe lista de propuneri a fost inclusă şi Geanina Cristina Puşcaşu, actual consilier de stat în Guvern şi fostă asistentă la Bruxelles a europarlamentarului Daciana Sârbu, pentru postul de reprezentant a statului în AGA la Nuclearelectrica. În acelaşi timp, secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Gigel Paraschiv a fost propus pentru AGA la Societatea Comercială de Distribuţie şi Furnizare a Energiei Electrice ”Electrica” S.A Bucureşti, iar secretarul de stat în Departamentul pentru Energie Maricel Pop, ca membru în Consiliul de Administraţie la Hidroelectrica-Serv S.A.

Vicepreşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Marius Alexandru Dunca, este propus pentru AGA Societăţii Complexului Energetic Oltenia, subsecretarul de stat în cadrul Departamentului pentru Energie, Marcel Bogdan Pandelică, la AGA Electrica S.A.


iar secretarul de stat în Ministerul Fondurilor Europene Gabriel Onaca, pentru AGA de la Electrica Distribuţie Muntenia Nord Ploieşti.

 

1 COMENTARIU

  1. cel mai bun si cinstit guvern,pe care l-au ales cei mai destepti si cinstiti romani 😉 traiasca neamul si tara si ascultati-va imnul national,respect tuturor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.