Primăria Timişoara a refuzat să investească și apoi să folosească doi ani...

Primăria Timişoara a refuzat să investească și apoi să folosească doi ani gratis clădirea spitalului de copii evacuată de clanul Cârpaci

1
DISTRIBUIȚI

pneumologie evacuare

Este oficial: Consiliul Local Timişoara a respins propunerea lui Vladimir Cârpaci ca primăria să folosească gratuit timp de doi ani de secţia de TBC a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu”, locaţie pe care acesta a evacuat-o acum câteva săptămâni. Marţi, la reuniunea cu membrii clanurilor tigăneşti, primarul Nicolae Robu a făcut o declaraţie de forţă şi a spus că nu va negocia cu membrii acestora privind clădirile retrocedate şi că nu îşi va retrage solicitarea de executare silită a Mariei şi a Elenei Cârpaci pentru reparaţii la imobilul istoric de pe Mihai Eminescu nr.


6. Deşi primarul susţinea că propunerea de a da imobilul în folosinţă gratuită i-a aparţinut lui Vladimir, acesta s-a arătat sceptic şi a ameninţat că primăria va trebui să facă investiţii mari acolo, dar că dacă ei doresc să pună calorifere, utilităţi şi să facă dotări, el le va da clădirea. Astăzi, după ce muncipalitatea a inaugurat marţi spaţiul de la spitalul de copii, unde sunt trataţii micuţii bolnavi de plămâni, consilerii au respins propunerea lui Vladmir considerând că investiţia nu ar fi una rentabilă. Vă reamintim că edilul şef a dezvăluit că ar dori ca Vladimir să doneze clădirea municipalităţii, motivând că acesta are o situaţie financiară care îi permite acest lucru.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.