Zece persoane, între care opt adolescenţi care mergeau la şcoală, rănite într-un...

Zece persoane, între care opt adolescenţi care mergeau la şcoală, rănite într-un accident

0
DISTRIBUIȚI

smurd

Zece persoane au fost rănite, în această după-amiază, într-un accident rutier produs în oraşul Titu din judeţul Dâmboviţa, opt dintre victime fiind adolescenţi cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, care, din primele informaţii, făceau naveta cu microbuzul la şcoală, potrivit Mediafax.

Conform datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Alexandra Niculae, accidentul s-a produs pe un drum judeţean din Titu, unde un microbuz de transport persoane s-a izbit de un cap de pod. În urma accidentului au fost rănite zece persoane, între care opt adolescenţi – cinci fete cu vârste de 15 şi 16 ani şi trei băieţi cu vârste de 15, 16, respectiv 17 ani.


Primele informaţii arată că adolescenţii făceau naveta la şcoală cu microbuzul de persoane.

Mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa se află la faţa locului, iar primele victime au fost duse la punctul de lucru din Titu al Spitalului Judeţean, a declarat directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, medicul Dorin Maier. El a precizat că una dintre victime are o fractură de piramidă nazală, iar celelalte au răni care nu le pun viaţa în pericol. Potrivit Poliţiei, două dintre adolescentele rănite vor fi transportate la Spitalul Judeţean din Târgovişte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.