Țiganii care au scăpat basma curată după ce au dat țepe de...

Țiganii care au scăpat basma curată după ce au dat țepe de un milion de euro în Timișoara se „remarcă” din nou

1
DISTRIBUIȚI

seifert

Un nou caz de controversă legată de intervențiile clanurilor de rromi a ajuns astăzi în atenția publică. Viceprimarul Traian Stoia a anunțat astăzi că la imobilul de la Republicii nr.2 un „domn numit Jurj soțul Luciei Stancu femeie care apare în acte ca și cumpărător Iovanovici Dorica a achiziționat în anul 2003 două apartamente la sumele de 89.000 și 79.000 de euro”. Ulterior, aceștia au început să facă intervenții în imobile și să spargă pereți, astfel că oamenii s-au plâns autorităților că rromii fac lucrări acolo. Stoia spune că poliția în construcții a intervenit. Deși momentan locatarii nu s-au plâns de presiuni, viceprimarul a arătat că speră ca oamenii din acele blocuri să nu mai vândă rromilor.

Petru Jurj și Lucia Seifert au ajuns în atenția publică în urmă cu câțiva ani, când au fost trimiși în judecată pentru activități de tip mafie imobiliară.


Astfel, cei doi au fost acuzaţi că au înşelat patru persoane de la care au cumpărat imobile, promiţându-le un preţ, fără să ajungă să-l și plătească. Procurorii DIICOT au stabilit că, în urma înșelăciunilor, cei doi au câștigat aproximativ un milion de euro. Jurj și Seifert au fost acuzați, printre altele, de înșelăciune, fals și spălare de bani. Atunci când, în primă fază cei doi au fost aduși la Tribunalul Timiș, unde instanța a decis arestarea preventivă a țiganilor, Jurj și Seifert au dispărut de pe holurile instanței, fugind în Germania. Procesul s-a judecat astfel fără ca țiganii să calce în sala de judecată. Magistrații Tribunalului Timiș, precum și cei ai Curții de Apel Timișoara, i-au achitat de toate acuzațiile. Același „tratament” l-au primit și la ultima instanță de judecată – și Înalta Curte de Casație și Justiție i-a achitat de toate acuzațiile.

Foto: adevarul.ro

1 COMENTARIU

  1. ca sa fie clar!!!
    apartamentul in cauza (incident Legii 112/1995) a fost „primit” si „cumparat ” ILEGAL si MOKA (pe 2000 marci !) de catre socrii deputatului de atunci MUNTEANU (fost director OJT), socrii care erau la acea data proprietarii unei case in cart. Mehala !!! Apoi l-au vandut tot ILEGAL la pretul de 400.000 Euro tziganilor Seifert. Avocatul din poza si eminenta cenusie a afacerii este avucatu’ LAIU, fost conseler juridic la PRIMARIE si un cunoscut si notoriu avocat corupt si vandut tziganilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.