De ce depinde finanțarea centurii de sud a Timișoarei

De ce depinde finanțarea centurii de sud a Timișoarei

1
DISTRIBUIȚI

bani

Timişul va primi bani pentru centura de sud a Timișoarei, a dat asigurări, astăzi, preşedintele Consiliului Județean Timiş, Titu Bojin. Pesedistul spune că situaţia depinde de introducerea accizei pe carburant. În cazul în care taxa va fi intodusă, în Timiş vor veni mai mulţi bani pentru proiecte.


Dacă nu, banii vor fi luaţi de la diverse departamente sau ministere, promite Bojin, care consideră că finanţarea pentru centura de Sud e bătută în cuie. Tot în funcţie de introducerea aceste taxe, contribuţia judeţului va fi mai mare sau mai mică, a mai spus șeful CJT.

Conform lui Bojin, deci, centura de sud nu numai că este aprobată ca finanţare, dar lucrările vor începe chiar anul viitor. La finele săptămânii trecute, vicepremierul Liviu Dragnea a confirmat la Timişoara că județul va primi bani. Totuşi, nu se ştie pentru ce proiecte, informaţia fiind deţinută numai de ministrul Marilor Proiecte Dan Şova.

Titu Bojin a spus și câteva cuvinte despre activitatea sa în calitate de președinte al județului, spunând că cea mai mare realizare a sa este plata datoriilor primăriilor din Timiș, o realizare pe care i-au asigurat-o fondurile guvernamentale.

 

1 COMENTARIU

  1. Bojin ca si restul politicienilor sunt niste zoaie ale societatii noastre. Cum isi permite acest semidoct sa ne santajeze cu aceasta noua taxa instituita de PSD in conditiile in care Timisul are un PIB cu mult peste media nationala? Sa se aloce banii cat mai urgent si fara comentarii. Nu cred ca politicienii romani mai au simtul realitatii si al bunului simt insa pe zi ce trece tensiunea in randul populatiei creste si sa ii fereasca Dumnezeu pe toti de mania poporului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.