Spectacole-eveniment la Casa Artelor: despre oameni și albine sau copii răi

Spectacole-eveniment la Casa Artelor: despre oameni și albine sau copii răi

0
DISTRIBUIȚI

1526202_10200987600523207_778480168_n

Dacă nu ți-ai făcut încă program, deseară de la ora 20.00, la Casa Artelor, ai întâlnire cu muzicianul Eduard Jak Neumann, actrița Katia Pascariu și cu performerul Paul Dunca. Ei vor juca în spectacolul ”Omul și albina sa”. Paul Dunca este cunoscut din Amintiri din epoca de aur (2009), Weekend cu mama (2009) sau Urmuz (2006). El vine la Timișoara în cadrul unei colaborări între Casa Artelorși asociația ADO din București, care prezintă pe data de 16 și 17 decembri,e la ora 20.00, două performance-­uri teatral-­muzicale deosebite: „Omul și albina sa” și „Copii Răi”.


Spectacolele vor avea loc la sala studio situată pe strada Augustin Pacha nr. 8, iar prețul biletelor este de 20 de lei. Durata spectacolelor este de 70 min.

”Omul și albina sa este un performance muzical, rezultatul unei rezidenţe artistice finanţate de AFCN prin ArtistNe(s)t la care au participat muzicianul Eduard Jak Neumann, actriţa Katia Pascariu și performerul Paul Dunca. Spectacolul este realizat după un text de Jak Neumann, scris pentru exemplificarea potenţialului improvizatoric al folclorului. Povestea este centrată pe sacrificiul ritual pe care strămoșul îl dezvăluie prin vis copilului adormit din contemporaneitate”, explică organizatorii.

„Copii Răi”, de Mihaela Michailov, în regia lui Alexandru Mihaescu, este un spectacol care aduce în discuție, pornind de la un caz real, situația sistemului educațional din România și violența din școli.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.