Robu, despre explicațiile lui Stoia după scandalul între cei doi: „Decât scuzele...

Robu, despre explicațiile lui Stoia după scandalul între cei doi: „Decât scuzele de ieri, mai bine o tăcere”

0
DISTRIBUIȚI

robu hol primarie

Edilul şef Nicolae Robu a făcut noi precizări asupra discuţiilor survenite ieri între el şi viceprimarul Traian Stoia, purtate prin comunicate de presă. După ce ieri Stoia a trimis un text succint prin care să retracteze afirmaţiile jignitoare la adresa ameblor părţi de pe durata scandalului dintre el şi Robu din luna noiembrie, atunci când primarul a cerut ca vicele să fie schimbat, Robu s-a enervat.


Edilul a comentat că „decât scuzele de ieri, mai bine o tăcere”. Întrebat dacă reizbucneşte conflictul, primarul a evitat un răpsuns direct şi a spus că „eu nu sunt un om conflictual, dar domnul Stoia are de făcut ceva. Eu nu am vrut nicio clipă ca acel conflict să împieteze asupra relaţiilor din partidele noastre, nu am nicio nemulţumire la adresa PSD. Au mai fost momente în care aş fi putut să reacţionez fără resentimente. Revin, o tăcere era mult mai bună decât ceea ce se-a întâmplat”.

Legat de patrimoniul oraşului şi case retrocedate, Robu a făcut o remarcă răutacioasă şi a spus că „eu am salvat patrimoniul, am reevaluat o clădire la 700.000 de euro”. Imobilul la care Robu face referire este chiar sediul PSD Timiş, de pe splaiul Tudor Vladimirescu, clădire care a fos reevaluată la cererea lui Robu. Suma finală este una exorbitantă, dacă ne gândim că la prima evaluare preţul de vânzare era de 100.00 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.