Ţigări de contrabandă, capturate de Poliţia Rutieră

Ţigări de contrabandă, capturate de Poliţia Rutieră

3
DISTRIBUIȚI

tigari jing ling audi

Vineri, 13 decembrie, a fost zi cu ghinion pentru un şofer din Bucovăţ.  B.


Ionel, de 37 de ani, a fost oprit, ieri, în jurul orei 19, de poliţiştii de la Biroul Rutier Timişoara, în timp ce se deplasa pe DJ 592 în  localitatea Moşniţa. Când au controlat autovehiculul, poliţiştii au descoperit în portbagaj sute de pachete de ţigări de contrabandă de diverse mărci. La final, au scos din maşină 350 de pachete de ţigări, pentru care nu existau documente de provenienţă. Tutunul de contrabandă a fost predat Direcţiei Vamale Timişoara, urmând să se decidă ce măsuri se vor lua împotriva şoferului.

 

 

3 COMENTARII

  1. Ce tare , l-au prins pe un idiot , hai sa bagam sa scriem sa ne minunam , uau fraierul a cazut , dar acei smecheri din Sagului care vand tigari nestingheriti pe strada, iar in plus vedem zilnic cum masinile de la ,, sectia 3″ vin sa ridice uiumul , cum este?|
    Unii au voie iar altii nu?
    In momentul in care s-au facut sesizari la politie ca vand tigari minorilor , acestia au replicat ca nu-i o urgenta si se va rezolva problema in ordinea prioritatilor , posibil sa vanda si superfiante , tot nu-i urgenta, atat cat timp mai si cotizam….
    Pe Sagului sunt vreo 10 , hai sa zicem ca au cate un cartus fiecare pe zi la vanzare , rezulta 300 de cartuse pe luna sau mai bine zis un tir pe an , sau mai mult , astia nu conteaza , doar fraierul cu trei tigari.
    Hai sictir, terminati cu bisnitari din strada daca vreti sa combateti contrabanda!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.