Un brad de Crăciun împodobit cu fundiţe roz, simbol al luptei împotriva...

Un brad de Crăciun împodobit cu fundiţe roz, simbol al luptei împotriva cancerului de sân, în centrul Timişoarei

0
DISTRIBUIȚI

IMG_1884

Un moment spectaculos a avut loc, în această seară, în Piaţa Operei. Echipa de voluntari ai Asociaţiei OncoHelp, care au iniţiat Campania Help25, prin care se luptă împotriva cancerului de sân, au aprins luminiţele unui brad împodobit cu o mulţime de fundiţe roz.


Printre cei care au dat o mână de ajutor la aprinderea pomului de Crăciun s-au numărat şi 25 de ambasadoare ale Campaniei Help25, care sunt alături de femeile care se luptă cu cancerul la sân. Simona Amânar, Nicoleta Voica, Liliana Oneţ sau Maria Grapini sunt doar câteva dintre femeile puternice din vestul ţării care şi-au împărtăşit gândurile şi motivaţia, în această seară, pentru care au ales să se implice în această campanie.

„Susţinem Campania25 şi vrem să luptăm împotriva cancerului la sân. Vă rugăm să fiţi alături de noi şi să donaţi doi euro printr-un simplu SMS trimis la numărul 8862, bani care vor merge în contul campaniei ”, le-a transmis Simona Amânar timişorenilor. În regiunea de vest a fost iniţiată o campanie de amploare de către voluntarii Asociaţiei OncoHelp. Organizatorii Campaniei Help25 speră să strângă peste 200.000 de euro pentru achiziţionarea unui tomograf, iar apoi urmează implementarea programului de screening al cancerului la sân. În cadrul acestui program, 5.000 de femei sărace vor beneficia de mamografii gratuite. Donaţii se pot face în conturile RO20BTRLEURCRT0060797803, RON RO70BTRLRONCRT0060797803, USD RO51BTRLUSDCRT0060797802. Mai multe informaţii puteţi afla de pe site-ul www.help25.org.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.