Un mort şi patru răniţi în urma unei explozii produse într-un bloc...

Un mort şi patru răniţi în urma unei explozii produse într-un bloc din Călăraşi

0
DISTRIBUIȚI

Ambulanta-SMURD

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, miercuri seară, în urma unei explozii produse într-un bloc de locuinţe din centrul municipiului Călăraşi, primele informaţii arătând că 14 apartamente au fost afectate în urma deflagraţiei care nu a fost urmată de incendiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, plutonier major Ovidiu Tătăranu, deflagraţia, care nu a fost urmată de incendiu, s-a produs miercuri seară, în jurul orei 18.20, într-un bloc de locuinţe situat pe strada Bucureşti, în centrul municipiului Călăraşi, în apropiere de sediul Tribunalului Călăraşi.

Patru echipaje de intervenţie ale ISU Călăraşi şi mai multe autospeciale medicale au intervenit la faţa locului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, Ramona Tudor, a spus că o femeie de 46 de ani a murit, iar alte patru persoane au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Judeţean Călăraşi.


Doi dintre răniţi sunt în stare mai gravă, cu multiple traumatisme.

Clădirea în care s-a produs explozia a fost evacuată.

În urma primelor verificări s-a stabilit că 14 apartamente au fost afectate de suflul deflagraţiei. Cel mai grav afectate sunt locuinţele de la primul etaj al blocului.

Blocul de locuinţe în care s-a produs explozia are patru etaje.

Până la ora transmiterii acestei ştiri nu se ştie care este cauza deflagraţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.