Bugetul orașului pe 2014 intră în dezbatere. Timișorenii sunt invitați să-și spună...

Bugetul orașului pe 2014 intră în dezbatere. Timișorenii sunt invitați să-și spună părerile

5
DISTRIBUIȚI

bani

Timişorenii interesaţi de modul în care administraţia Nicolae Robu va cheltui bugetul pentru anul 2014 sunt invitaţi să îşi spună părerea. Primăria Municipiului Timişoara va organiza luni, 27 ianuarie 2014, de la ora 16.00, în Sala de consiliu de la etajul I, o dezbatere publică privind Proiectul de hotărâre pentru aprobarea bugetului local al Municipiului Timişoara pentru anul 2014.


Totodată, pentru propuneri sau proiecte interesante timişorenii se pot adresa şi în scris Direcţiei Secretariat General – Biroul Asistare Consiliul Local, în format electronic – la adresa codruta.orobeti@primariatm.ro, sau prin fax, la nr. 0256/ 220.311. Vă reamintim că agenda edilului şef Nicolae Robu este momentan subiect de sondaj pe pagina sa de Facebook. Lista completă de priorităţi poate fi consultată aici.

5 COMENTARII

  1. pai conteaza ce observatii avem atit timp cit cica in democratie prin vot dam mandat alesilor sa faca ce considera de cuvinta cu banii publici?

    sint curios citi dintre timisoreni isi doresc ca bani publici sa mearga la un club „de batut mingea” sau la o biserica din alt oras?

  2. Nu vad rostul acestor intrevederi cu populatia… Sincer. Dezbaterile publice trebuiau facute la momentul ALEGERII proiectelor, nu acum, la finantarea lor, cand s-au tocat banii de consultatanta si de proiectare. Acum trebuie implenentate si cu asta basta. Daca e sa ne targuim acum pe o pereche de ciorapi, la urma ajungem in ploaie desculti

  3. Este ora 15:00 (24.01.2014) si inca n-a aparut BUGETUL 2014, desi ORDINEA DE ZI a sedintei ordinare (sau extraordinare) a fost postata. Unde gasim proiectul, ca se termina ziua de lucru si luni dimineata poate apare pe la amiaza pe portalul Primariei Municiupiului Timisoara. Oricum insa vom primi un proiect pt INFORMARE nicidecum cel real care va trece prin PLEN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.