Incendii la început de an: un bărbat și-a dat foc la mașină,...

Incendii la început de an: un bărbat și-a dat foc la mașină, un autocar a fost cuprins de flăcări VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Autocar HT - 2013.01.01 - 07

Pompierii au avut deja de lucru în noul an. La numai câteva ore după miezul nopții, un echipaj a intervenit de urgență pe Aleea Ghirodei, unde ardea o mașină. Este vorba de un Opel Corsa care a ars pe jumătate, partea din față.


Potrivit pompierilor, chiar proprietarul mașinii a fost cel care i-a dat foc. ”Pompierii au intervenit cu o țeavă de tip D, dar a ars toată partea din față a mașinii”, au declarat reprezentanții ISU Banat. Proprietarul Opelului va trebui să le ofere acum explicații polițiștilor care au deschis o anchetă în acest caz.

După ora 11.00, același echipaj de pompieri a fost solicitat de urgență în parcarea Hotelului Timișoara. Aici, dintr-un autocar înmatriculat în Serbia ieșea fum dens. ”Din cele constatate de colegii mei, autocarul plin cu turiști abia ajunsese. Probabil că a mers tot drumul cu instalația de climatizare pornită, iar aceasta, suprasolicitată, a luat foc, după ce mașina a fost oprită și oamenii au început să coboare. Din fericire, nimeni nu a avut probleme”, a spus ofițerul de serviciu al ISU Banat. Pompierii au intervenit cu două țevi de tip D pentru a stinge focul izbucnit la instalația de climatizare.

Sursa foto și video ratt.ro/forum

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.