Clădirea secției balneo a Spitalului Municipal Timişoara, câștigată în instanță de primărie

Clădirea secției balneo a Spitalului Municipal Timişoara, câștigată în instanță de primărie

2
DISTRIBUIȚI

scales-of-justice-gavel_4

O veste bună pentru imaginea orașului Timișoara, ajuns cunoscut la nivel național pentru retrocedările cu cântec, a fost făcută publică astăzi de edilul șef Nicolae Robu.


În cadrul unui briefing de presă, Robu a anunțat că „am câștigat la Înalta Curte de Casație și Justiție un proces pentru clădirea de pe C.D. Loga numărul 42, unde este secția Balneo a Spitalului Municipal de Urgență de Timișoara. Noi obținuserăm anterior, în 26 iunie, la Curtea de Apel din Timișoara, o decizie favorabilă ca reclamanta Popescu Carina Magda să primească despăgubiri pentru proprietatea respectivă, dar reclamanta a declarat recurs la Înalta Curte. Înalta Curte s-a pronunțat în favoarea noastră. Rațiunea pentru care s-a pronunțat astfel s-a legat de faptul că acolo s-au construit clădiri noi câtă vreme clădirea era a persoanei în cauză. Statul român va acorda despăgurbirile respective”. Mai mult, sunt așteptate și alte vești bune până la venirea primăverii. „Avem termen în luna februarie pentru partea a doua a acelui areal C. D. Loga numărul 44, unde așteptăm să obținem o sentință favorabilă ca aceasta”, a mai spus Robu.

2 COMENTARII

  1. Si cu vile date la tigani pe cd loga cum ramane ? Sa zuitat problema , parca era un studiu stintifico fantastic . Sa ales praful de el nu se mai aaude nimica Dl Dragos este caz inchis? Care or fi fost judecatorii care au aprobat castig de cauza catre tigani . Sa ingropat cazul . Adio si raman cu tine

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.