Politicienii din Timiş au făcut coadă pentru demisia lui Horia Cristian. Ce...

Politicienii din Timiş au făcut coadă pentru demisia lui Horia Cristian. Ce replică le dă liberalul

6
DISTRIBUIȚI

horia cristian pnl .

Pentru demisia deputatului Horia Cristian s-a format, deja, o coadă lungă. Aproape că nu este zi în care un politician din Timiş să îi solicite liberalului să părăsească parlamentul. La aproape o săptămână de la emiterea celebrei deja replici, „Timişoara nu este buricul pământului”, preşedintele PNŢCD Timiş face acelaşi lucru. Legat de afirmaţiile lui Cristian, făcute în contextul unei discuţii cu presa în care a explicat că Timişoara nu are atât de mare nevoie de un spital regional, precum au Iaşi şi Cluj, preşedintele PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan, a spus că „pentru noi Timişoara este buricul pământului şi aşa trebuie să fie, iar aleşii noştri sunt trimişi să ne susţină interesele. Îi cerem demisia domnului Cristian. Aşa ar fi corect, cât timp tu nu consideri că oraşul care ţi-a dat o funcţie de demnitar merită ce e mai bun”.


Întrebat dacă are de gând să meargă cu jalba în proţap la preşedintele PNL Timiş Nicolae Robu, care deja a anunţat că nu îl va sancţiona pe Cristian, pentru a-i cere să ia măsuri, Moldovan a spus că nu doreşte să stârnească o furtună într-un pahar cu apă, lămurind că se va mulţumi doar să semneze petiţia online.

Contactat de PRESSALERT.ro pentru a oferi o poziţie cu privire la demersurile întreprinse împotriva sa, Horia Cristian a declarat că „eu nu consider că este necesar să demisionez, premisele de la care se porneşte sunt greşite. Nu am nicio vină faţă de alegătorii mei, eu am spus ce cred şi ce trebuie făcut. Eu întreb: suntem fruncea sau buricul?Eu cred că suntem fruncea şi prin noi înşine putem să facem mai mult”.

6 COMENTARII

  1. Acest dn Horia Cristian in septembrie a facut o afirmatie foarte importanta ” cine nu are nimic mai bun de facut se baga in politica”. Nu cred ca un oltean ar trebui sa se intrebe ce e Timisoara fruntea, sau buricul. Demisia este ceea ce trebuie sa faca.

  2. ne agitam degeaba,nu isi va da demisia si nu va fi sanctionat in vreun fel sau altu,ne va rade in nas mai departe si nu vor sprijinii cu nimic orasul si cetatenii.niste jeguri de oameni care au prins ciolanul si nimic mai mult,acum rod si ling șa el pana in 2016 cand sper ca romanii se vor trezii

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.