Ponta, la Cotroceni, pentru o discuţie cu Băsescu. Miniştrii PNL îşi depun...

Ponta, la Cotroceni, pentru o discuţie cu Băsescu. Miniştrii PNL îşi depun în bloc demisiile, înainte de şedinţa de Guvern

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-477347607">

ponta_basescu

Premierul Victor Ponta a plecat la Palatul Cotroceni, pentru o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu privind înlocuirea miniştrilor PNL demisionari, au declarat agenţiei Mediafax surse oficiale. Mariana Câmpeanu A DEMISIONAT. Ponta a anunţat anterior că, după ruperea USL, va numi miniştri interimari, dintre miniştrii PSD, pe locurile vacantate de PNL.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că miniştrii PNL şi-au anunţat, practic, demisiile politice, urmând ca până miercuri la ora 12 miniştii, secretarii de stat şi şefii de agenţii aparţinând formaţiunii să-şi depună demisiile scrise.

Antonescu a spus, într-o conferinţă susţinută alături de miniştrii PNL şi de prim-vicepreşedintele formaţiunii, Klaus Iohannis, că demnitarii partidului şi-au anunţat, practic, demisiile politice. El a arătat că demisia miniştrilor liberali va fi prezentată împreună cu demisia tuturor demnitarilor politici ai Partidului Naţional Liberal, respectiv a tuturor secretarilor de stat, şefilor de agenţii, sau a celor care ocupă poziţii asimilate cu secretarii de stat. Liderii PNL au adoptat, marţi seară, o rezoluţie privind ieşirea liberalilor de la guvernare.

Rezoluţia prevede ieşirea de la guvernare, demisia în bloc a miniştrilor PNL şi a secretarilor de stat, solicitarea demisiei premierului Victor Ponta şi poziţia parlamentarilor liberali la momentul votului asupra noului Guvern Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.