Primarul Nicolae Robu anunţă reabilitarea porţilor de intrare în municipiu. Cât costă...

Primarul Nicolae Robu anunţă reabilitarea porţilor de intrare în municipiu. Cât costă operaţiunea

2
DISTRIBUIȚI

Calea Aradului - intrare foto primarie

Un nou vis al primarului Nicolae Robu a fost anunţat astăzi ca proiect care urmează să fie implementat în Timişoara. Edilul şef a informat că „tocmai am dat undă vere proiectului de amenajare a porţilor de intrare în oraş.


În scurtă vreme intrările dinspre Arad, Lugoj şi Şag vor fi amenjate după un concept, şi foarte probabil vom aplica acest concept şi pentru intrarea dinspre Giroc. Ne bazăm pe structurile pe care le avem construite în aceste zone şi pe care le vom transforma din punct de vedere estetic şi informaţional într-o manieră care va fi apreciată de timişoreni”.

Primarul nu a făcut publice imagini cu proiectul, dar a detaliat că mesajul de întâmpinare va fi „Timişoara – oraşul declanșării Revoluţiei Române din decembrie 1989. Pe o coloană vor fi enumerate oraşele înfrăţite, iar pe cealată coloană va fi stema oraşului. Evident că în partea superioară vor fi îngropate drapelul Uniunii Europene şi în partea cealaltă drapelul României”.

Estimativ, lucrările vor costa circa 30.000 de euro, bani pe care primarul speră să îi atragă din sponsorizări. Deşi spune că nu a discutat cu nicio companie, edilul este încrezător şi spune că aştept bani peste sumă, „ştiţi că sunt strângăreţ pentru bugetul oraşului”.

2 COMENTARII

  1. ma intreb daca in alt oras din europa am vazut „arc de triumf” la intrarea intr-un oras?
    mostenirea comunista ar putea mai bine sa fie demolata.

  2. Sper ca nu ne dezamageste, si ne baga ceva cu palmieri, eventual niste arcade din ramuri de palmieri, care noaptea sa arate ca gradina PROTV-ului. Pardon, ca parcul din spate de la Mecanica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.