Tăriceanu înființează Partidul Reformator Liberal și va candida la PREȘEDINȚIE

Tăriceanu înființează Partidul Reformator Liberal și va candida la PREȘEDINȚIE

0
DISTRIBUIȚI

tariceanu

În ziua demisiei din Partidul Național Liberal, Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că se pregătește să se înscrie în cursă la alegerile prezidențiale.

„Am reflectat serios la aceste lucruri în ultima perioadă. Nu am niciun dubiu că îl voi învinge pe Crin Antonescu la alegerile prezidențiale. Urmează să fac anunțul oficial mâine, voi înființa o nouă formațiune, Partidul Reformator Liberal.


Vreau ca acest partid să fie o casă bună pentru cei care cred în adevăratele valori liberale. Vreau ca această formațiune să reunească acei oameni care fac politică din convingere, nu din interes”, a spus Călin Popescu Tăriceanu la Antena 3.

Fostul preşedinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu şi-a dat demisia, miercuri, din organizaţia PNL Sector 1, a anunţat purtătorul de cuvânt al formaţiunii, Cristina Pocora.

Tăriceanu este membru fondator al Partidului Național Liberal, fiind și președintele formațiunii în două rânduri, între 1994 și 1997, respectiv între 2001 și 2003. A fost prim-ministru al României timp de patru ani, în perioada 28 decembrie 2004 – 22 decembrie 2008.

Călin Popescu Tăriceanu nu a fost de acord cu hotărârea colegilor de partid de a ieși de la guvernare și a rupe Uniunea Social Liberală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.