Ce clădire lăsată în paragină au descoperit autoritățile, într-o locaţie de top...

Ce clădire lăsată în paragină au descoperit autoritățile, într-o locaţie de top din Timişoara

1
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR04_resize

Patrimoniul Timișoarei s-ar putea îmbogăți cu un nou imobil, a informat viceprimarul Traian Stoia la finele acestei săptămâni. Acesta a spus că în Complexul Studențesc, în spatele unei săli de fitness a fost descoperită o clădire în paragină.

Stoia a povestit că acea construcție a fost concesionată unei cooperative, dar că ea se află de drept în Patrimoniul Primăriei.


„În prelungirea ei există o hală ori se dă jos ori trebuie făcut ceva. Arhitecţii spun că are o structură extraordinară, care nu ar pune probleme. În momentul când vom vedea exact care este situația va fi găsită o întrebuinţare care să fie benefică pentru municiplitate”.

Totodată, Stoia a informat că în vecinătateA autogării din Timișoara, un proprietar ocupă un spațiu care este al primăriei. Terenul are nu mai puțin de 4.000 de metri și a fost ocupat până acum de proprietarii clădirii din vecinătate fără a achita vreo taxă. Vicele a promis că din această spătămână se vor lua măsuri și că primăria va face bani serioși din închirierea acelui spațiu.

1 COMENTARIU

  1. faceti ordine si cu familia cirpaci care face ce vor ei in timisoara a ajuns timisoara de rusinea tari ca nimeni nu se ocupa de tigani care cumpara legal sau nu .Faceti o comisie ca sa vedeti de unde iau atite milioane de euro. daca muncesc sa vedem cui platesc inpozit pe venit. Domnule Stoica acesti tigani platesc inpozit dupa spatiu si cladirile enorme sau la pret de apartament/ ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.