Comercianții din județul Timiș, invitați la o dezbatere despre problemele cu care...

Comercianții din județul Timiș, invitați la o dezbatere despre problemele cu care se confruntă

0
DISTRIBUIȚI

imm

Firmele din județul Timiș, care fac parte din Asociația Națională a Comercianților Mici și Mijlocii din România, sunt așteptate la o întâlnire,  la Timișoara, cu reprezentanți ai autorităților locale,  cu scopul de a identifica problemele majore ale activității din retailul de mici dimensiuni.

Astfel de întâlniri au loc în marile orașe din țară, începând din luna martie, iar asociația le organizează și pentru că dorește să prezinte instrumentele sale către comercianți și către autoritățile locale. “Obiectivul asociaţiei este de a prelua aceste probleme şi de a le discuta, la nivel naţional, cu factorii de decizie din administraţia centrală.


Se vor aborda teme precum: reglementari locale, fiscalitate, comert ilicit”, transmit reprezentanții Asociației Naționale a Comercianților Mici și Mijlocii din România.

Programul de întâlniri este după cum urmează: 27 martie – Timişoara; 3 aprilie –  Iaşi; aprilie – Tg. Mureş; mai – Cluj Napoca; septembrie – Conferinţa Naţională, Bucureşti; octombrie – Caras Severin;  noiembrie – Craiova.

La Timișoara, întâlnirea are loc la Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr 22, începând cu ora 09:30. La eveniment, care se desfășoară sub forma unei mese rotunde, sunt invitați să participe membrii Asociației, comercianți interesați de activitatea Asociației, reprezentanți ai Camerei de Comerț, CNIPMMR, OTIMMC, Primăriei, Consiliului Județean și altor autorități locale din regiune.

Asociaţia Naţională a Comercianţilor Mici şi Mijlocii din România este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, ce a fost înfiinţată în toamna anului 2013 pentru a reprezenta interesele comercianţilor mici şi mijlocii din ţară. Asociația numără deja câteva sute de membri. Site-ul oficial al Asociaţiei este www.ancmmr.ro.

Persoane de contact din partea ANCMMR: Cora Muntean, Secretar Executiv ANCMMR, 0722396099, office@ancmmr.ro, Oana Isache, Manager Proiect, 0728116699.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.