Descoperire terifiantă în curtea unei grădinițe. Ce piste au anchetatorii

Descoperire terifiantă în curtea unei grădinițe. Ce piste au anchetatorii

0
DISTRIBUIȚI

craniuO anchetă coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj  a fost deschisă după ce un craniu și oase ale corpului au fost descoperite în curtea grădiniței din Coșteiu. Osemintele umane se par că aparțin unui bărbat. Rămășițele au fpst preluate de legiști, care urmează să stabilească identitatea și cauza decesului.

Bărbatul care a făcut descoperirea, la finele săptămânii trecute, locuiește temporar în imobilul care apartine Primăriei Costeiu și în care a funcționat cu ani de zile în urmă o grădiniță.


”Un bărbat de 52, din  Găvojdia, a descoperit osemintele în timp ce curăța grădina imobilului. Oasele au fost ridicate și transportate la IML pentru expertizare și efectuarea necropsiei. În funcție de rezultat, se vor efectua cercetări. Din câte știm, până al momentul acesta nu s-a reușit identificarea cadavrului”, a declarant Ancuța Morariu, ofițerul de presă al Poliției Timiș.Criminaliștii au găsit sub hainele cu care se presupune că a fost îmbrăcat cadavrul și alte resturi umane fără țesut. Din primele impresii, ar putea fi vorba de cadavrul unui bărbat. La câțiva metri distanță au fost identificate și câteva oase ale  piciorului.

Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea identificării cadavrului și stabilirii împrejurarilor în care a murit persoana respectivă.

Procurorul Liuliana Tăuțu susține că pentru moment nu au putut fi formulate ipoteze, privind originea cadavrului. ”Poate fi un cadavru adus de ape. Nu știm nimic până nu primim rezultatele de la IML”, a spus procurorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.