Două fapte bune în una: reciclare și sprijin pentru o elevă din...

Două fapte bune în una: reciclare și sprijin pentru o elevă din Timiș. Află cum poți să contribui

0
DISTRIBUIȚI

look inside

Atelierul de Înfrumusețare Interioară din Timișoara se va transforma, începând de astăzi, într-un atelier de colectare a hârtiei. Asociația Look Inside organizează o campanie de colectare a hârtiei în scopul reciclării, sub sloganul „Datorită ție, putem face o bucurie”. „Prin acest proiect noi vrem să susținem o cauză nobilă, dar în același timp ajutăm și planeta deoarece pentru fabricarea unei tone de hârtie sunt tăiați 20 de copaci”, spune Cristina Niță, membră Look Inside.

Membrii asociației o vor să ajute o adolescentă să ia meditații la matematică pentru examenul de Bacalaureat.


Alexandra este elevă în clasa a XII-a și locuiește în chirie într-o comună din județul Timiș alături de mama, sora și fratele ei. Familia trăiește doar din alocația copiilor și pensia de boală a mamei deoarece tatal i-a părăsit cu mult timp în urmă. Alexandra trebuie să susțină anul acesta examenul de Bacalaureat și vrea notă mare la matematică, dar nu își permite să plătească un profesor care să o pregătească.

„Alexandra învață bine. În clasa a XI-a a luat locul II pe clasă, cu media 9.43, dar nu se prea descurcă cu matematica. Pentru asta are nevoie de meditații în particular și ne-am gândit să o ajutăm noi. Am vorbit deja cu o profesoară și a spus că e dispusă să o pregătească până în iunie”, mai spune Cristina.

Meditațile costă în jur de 800 de lei, iar pentru a strânge suma Asociația Look Inside trebuie să adune peste două tone de hârtie. Pentru o reciclare corectă, hârtia nu trebuie amestecată cu alte gunoaie menajere, plastic, metal, sticlă sau mâncare. Sunt acceptate și tipăriturile, ziarele sau revistele.

Cei ce vor să doneze hârtie se pot prezenta la Atelierul de Înfrumusețare Interioară aflat pe strada Gheorghe Lazăr, nr. 8, în fiecare zi între orele 10.00 și 22.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.