Primarul Timișoarei trimite iubitorii de animale la muncă, pentru a întreţine câini...

Primarul Timișoarei trimite iubitorii de animale la muncă, pentru a întreţine câini maidanezi

4
DISTRIBUIȚI

caine danyflor 1

Primarul Nicolae Robu are idei creative cu privire la gestionarea problemei câinilor vagabonzi din urbea de pe Bega, idei pe care din păcate nu vrea să le facă publice momentan. După ce a constatat că străzile s-au umput de câini, paradoxal după începerea eutanasierilor, Robu a expus o teorie.

„Am făcut mereu apel la iubitorii de animale să adopte câini, dar să o facă cu simţul răsunderii, pentru că avem o lege şi eu, ca primar, oricât aş iubi câinii, trebuie să aplic legea în spiritul ei, or legea este foarte clară ce se întâmplă.


Este foarte uşor să te declari iubitor de animale, dar tu să nu faci nimic prin care să şi dovedeşti că iubeşti animalele. Cine iubeşte animalele poate să muncească mai mult, să câştige un ban în plus, să facă adopţii la distanţă. Constat că, de când a început procesul de eutansiere, a început aplicarea legii, s-au înmulţit câinii pe străzile oraşului și văd tot mai multe haite de câini. Explicaţia este că iubitorii de animale simulează o adopţie şi apoi dau drumul câinilor pe străzi. Câinii au cip şi vom încerca să îi identificăm. Eu, ca primar al Timişoarei, sunt mult mai obligat faţă de oameni decât sunt faţă de câini”, a spus Nicolae Robu.

Întrebat din nou dacă nu se gândeşte să schimbe tariful enorm pentru adopţiile de la distanţă, care este de 350 de lei, Robu a spus că nu poate face nimic în acest sens. Deşi nu ştie ce sancţiuni se pot aplica în cazul celor care adoptă câini şi îi aruncă pe străzi, primarul să asigurări că măsurile vor fi unele dure.

4 COMENTARII

 1. Gluma proasta.Cainii s-au inmultit (daca o fi asa),deoarece s-au sistat sterilizarile cainilor fara stapan.Administratia TM se face ca face,habar nu are de legi (!!!),le interpreteaza dupa ureche,risipeste bani,nu are un program. Haos total,din care unii fac bani buni,iar problema se perpetueaza.

 2. Domnule primar iubitorii de animale nu simuleaza nimic,dumneata trebuie sa te apuci de recensamant asa cum ai promis.
  Sunt pline strazile de pui de catei abandonati.
  Cum vreti sa rezolvati problema daca din curti vin in permanenta caini?
  Cat se poate eutanasia?
  De ce sa omori,cand poti sa previi?
  Aveti niste teorii de ne lasati cu gura cascata.
  In fiecare luna iubitorii de animale,adica idiotii care va fac voua treaba si care sunt de drept cei care nu mai vor caini pe strada gasesc familii la minim 100 de caini .
  Si? Nu se vede nimic.
  De ce? Pentru ca unii ii inmultesc si arunca in strada,nimic mai simplu.
  Deci treceti dvs la treaba,ca noi ne facem treaba cu varf si indesat.

 3. Cu tot bunul simt care ma caracterizeaza o spun din suflet: da’ nu ne mai scutesti de aberatiile astea nenea primaru’ ???? Asociatiile salveaza lunar sute de caini si gasesc pui abandonati la fel de multi. Legea abandonului nu se aplica, doar cea a eutanasiei?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.