Soprana care s-a pozat pe WC în plină stradă, într-o nouă ipostază...

Soprana care s-a pozat pe WC în plină stradă, într-o nouă ipostază INEDITĂ pe Facebook. Vezi ce gest incredibil a făcut în centrul orașului

5
DISTRIBUIȚI

diana pap

Soprana din Timişoara care a șocat România fotografiindu-se cu pantalonii  în vine, stând pe un wc aruncat în plină stradă, impresionează din nou.


De data aceasta s-a fotografiat în centrul orașului, stând relaxată pe un fotoliu, și privind un televizor stins şi a postat poza pe Facebook. ”Recuzita” face parte din obiectele aruncate de timișoreni în cadrul Curățeniei de primăvară, un eveniment cu tradiție în urbea de pe Bega.

Plină de subînțeles, soprana Diana Pap recunoaște că nu s-a putut abține, și urmărește ”Programul de reabilitare a cantinelor pentru săraci… (Nici măcar în faza de proiect)”.

Cert este că gestul ei a inspirat și alți timișoreni care nu au stat mult pe gânduri și s-au imortalizat în același context.

Diana Pap declara, la momentul respectiv, că fotografia ei a fost un protest artistic față de nepăsare, pe care o consideră boala secolului. ”Exhibiționismul acesta, în forul meu interior, ține și de ce anume se întâmplă mai nou în regiile de operă. Pe undeva mă gândesc că dacă pe scenă poate apărea un om dezbrăcat într-un peisaj care nu are nicio legătură cu tema operei, ci e o motivație pentru grotescul dus la extrem”, mărturisea artista.

 

5 COMENTARII

    • bai pla belita !
      idiot ieste tu cu mata si tac’tu care tior fekut in caruta pi drum desfundat.
      afla ca fata ie disteapta si buuuuna de tot. sa moara mama.

  1. probabil ca muzical nu se descurca prea binisor si atunci cum sa iesi in evidenta daca nu cu idiotenii……….sa atragi asupra ta atentia

  2. protest cu si pentru oameni inteligenti,cei ce nu pot intelege astfel de gesturi se incadreaza in alte categorii,din pacate si politicienii Romaniei se incadreaza la si ‘altele’…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.