Un tânăr își caută tatăl dispărut de acasă. Dacă l-ai văzut, sună...

Un tânăr își caută tatăl dispărut de acasă. Dacă l-ai văzut, sună la 112

0
DISTRIBUIȚI

JĂRDIANU MARIANUn bărbat de 41 de ani, din Timișoara, a fost dat dispărut de fiul său. Acesta a plecat de acasă, de cinci zile, dar dispariția sa a fost anunțată cu două zile în urmă. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări pentru găsirea sa, însă, până acum nu au avut nici un rezultat.


Bărbatul dispărut se numește Jărdianu Marian, are 1.70 metri înălţime, 70 kilograme greutate, ochi căprui, constituţie atletică, faţă ovală, păr negru cu calviţie în zona frunţii. Ca semne particulare prezintă un tatuaj pe mâna stângă (cinci puncte), un tatuaj în formă de stea  pe umărul drept şi cicatrici în urma unor tăieturi pe antebraţe şi în zona capului.

La data dispariţiei bărbatul era îmbrăcat în bluză de trening de culoare neagră, pantaloni de trening de culoare albastră şi tenişi de culoare albastră. Polițiștii anu anunțat că bărbatul nu are bagaje asupra sa, nici documente de identitate şi suferă de anumite afecţiuni psihice.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie, sau să apeleze Serviciul Unic de Urgenţă 112.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.