Un TIR a pus la pământ un stâlp şi a paralizat traficul...

Un TIR a pus la pământ un stâlp şi a paralizat traficul pe bulevardul Rebreanu. Vezi imagini spectaculoase de la faţa locului FOTO

1
DISTRIBUIȚI

ACCIDENT REBREANU09_resize

Un TIR încărcat cu rigips a culcat la pământ un semafor pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara.


Zeci de minute circulația tramvaielor și a mașinilor a fost dată peste cap, în după amiaza zilei de astăzi.

La fața locului au ajuns echipaje  de pompieri și poliție. Cei din urmă au deschis o anchetă, iar din primele investigații au stabilit că şoferul TIR-ului, care se îndrepta regulamentar spre Calea Şagului, a încercat să evite o mașină care i-a tăiat calea, moment în care a tras de volan dreapta şi a ajuns pe spaţiul verde de lângă carosabil, izbind în plin un stâlp cu semafor, pe care l-a culcat la pământ. Mai multe cabluri de curent care alimentau liniile de tramvai au fost rupte, astfel că circulația mijloacelor de transport în comun a fost paralizată.

 

1 COMENTARIU

  1. Bojine de la cjt asta este numai si numai vina ta ca nu exista centura orasului si TIR ul este in oras ,Acum sunteti la putere aveti toti banii si pirghiile sa o faceti. Daca erai tu pe trotuar si aranjai o afacere cu firmele lui finu tau nu erai istorie ? O sa dam cu tine la BECI si o sa meditezi la toate pacatele tale. Vezi ca noi culegem informatii in continuare ………………………..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.