Buşoi: ”E posibil ca electoratul de dreapta să fie cu Antonescu dacă...

Buşoi: ”E posibil ca electoratul de dreapta să fie cu Antonescu dacă intră în turul II cu candidat PSD”

2
DISTRIBUIȚI

cristian busoi 1 p

Liberalul Cristian Buşoi, candidat la alegerile europarlamentare, spune că este „foarte posibil” ca tot electoratul de dreapta, anti-PSD, să îl susţină pe Crin Antonescu, în situaţia în care acesta va intra în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale cu un candidat din partea PSD.

„Dacă va fi un candidat al PSD în turul doi, deşi rămâne de văzut, la cât de în corzi este acest partid în acest moment, dacă Crin Antonescu se va lupta cu un candidat al PSD, e foarte posibil ca tot ceea ce înseamnă vot de dreapta, vot anti-PSD, toţi oamenii care sunt extrem de îngrijoraţi de riscul ca România să revină la anii 2000-2004, deci toţi acei români care nu mai vor să revadă perioada aceea revenită acum, după foarte mulţi ani şi după intrarea României în UE, se vor alinia în spatele lui Crin Antonescu.


Dacă printre ei se vor regăsi şi oameni din PDL sau din alte partide, desprinse din PDL, e foarte devreme să discutăm acum. Avem drumul nostru, electoratul nostru, îi convingem pe cei mai mulţi români şi miza va fi să intrăm în turul II şi atunci să mobilizăm toţi românii care vor o Românie cu adevărat europeană”, a declarat Cristian Buşoi, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, transmite Mediafax.

El a adăugat că PNL e singurul partid care nu are „metehnele” de a controla şi de a decide totul în ţară, arătând că acesta s-a aliat cu PSD într-un moment în care „pe lângă baronii roşii, apăruseră şi baronii portocalii” şi „nu exista altă soluţie pentru ca opoziţia să fie unită şi să răstoarne regimul lui Traian Băsescu”.

Întrebat despre un eventual sprijin reciproc între PNL şi PMP, Buşoi a spus că nu ştie „dacă va exista vreun moment, vreodată”, în care PNL să susţină un candidat precum Elena Băsescu.

2 COMENTARII

  1. Domnilor!Mergeti dupa voturi in Covasna ,Harghita si Mures !Psd-ul a dat cu stangul in dreptul cu alianta asta cu UDMR-ul ,iar carpa aia secuiasca va sta pe dricul politic al psd-ului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.