Percheziții la o bandă de spărgători din Sânnicolau Mare. Vezi ce au...

Percheziții la o bandă de spărgători din Sânnicolau Mare. Vezi ce au descoperit anchetatorii în casa hoților

0
DISTRIBUIȚI

IMG_1831

O rețea formată din șase spărgători de locuințe a fost destructurată de poliţiştii de la investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Sânnicolau Mare.


Aceștia au descins azi la locuințele suspecților și au ridicat mai multe bunuri susceptibile a fi provenite din furturi.

”În perioada iulie 2013 – martie 2014, cei şase bărbaţi cu vârste între 19 şi 38 de ani, toţi din Sânnicolau Mare, ar fi pătruns în cinci locuinţe, prin forţarea uşii de acces sau a ferestrei, iar din interior ar fi sustras diferite bunuri ce pot fi valorificate, producând un prejudiciu în valoare totală de peste 5.000 de lei. În urma percheziţiilor, de la locuinţele persoanelor în cauză, poliţiştii au ridicat mai multe bunuri (telefoane mobile, bijuterii, bormaşini, truse de scule, veselă, seturi de electrozi şi articole vestimentare) susceptibile a fi provenite din furturi”, au transmis reprezentanții Poliției Timiș.

Poliţiştii continuă cercetările vizavi de cei șase hoți sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, și încearcă să stabilească întreaga activitate infracţională a bărbaţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.