Petrecere cu sound-uri electronice alături de Barac, jumătatea proiectului Noi Doi

Petrecere cu sound-uri electronice alături de Barac, jumătatea proiectului Noi Doi

1
DISTRIBUIȚI

barac

Barac si Gescu sunt invitatii speciali ai unei petreceri care va avea loc la Timisoara, în 19 aprilie, de la ora 22.00, sub umbrela celor de la Soul has 21 grams, evenimentul urmând să aibe parte de un line-up de vis pentru cei care apreciează muzica electronică.

La sfârşitul lunii martie, Barac a susţinut un set live în incinta renumitului club Fabric din Londra, în faţa unui public alcătuit din aproximativ o mie de persoane, capacitatea maximă din Room 1 a clubului.


Barac a apărut în pupitru, înconjurat de un set-up impresionant 100% analog, ceea ce înseamnă că efectiv a generat sunetul fără a folosi un laptop sau software, detaliu care a reuşit să îi impresioneze extrem de pozitiv atât pe diriguitorii locaţiei cât şi pe cei prezenţi la petrecere. Următoarea dată când Barac poate fi ascultat live analog, va fi în cadrul renumitului festival Sunwaves, care va avea loc în perioada 1 – 4 mai la Mamaia Nord Beach.

În data de 15 februarie, Barac a susţinut un set în cadrul All Inn Showcase, eveniment desfăşurat în cadrul binecunoscutului club A38 din Budapesta. Cu o zi înaintea apariţiei sale de la Timişoara, Barac va mixa în clubul La Clap din Paris. Alături de el, la petrecerea din Timişoara va mai mixa invitatul special Gescu (Sunrise) şi Incolor (Baile Musik), iar biletele costă 20 de lei înainte de ora 01.00 şi 30 lei după. Partyul va avea loc pe Pestalozzi nr. 20A – etaj 1

1 COMENTARIU

  1. chefurile astea in hale nu mai au de mult treaba cu muzica underground, numa fite de trenderi. majoritatea celor prezenti sunt vag alternativi, iar muzica e de club – vezi pe unde mai pun digeii care vin la sindrofiile astea cocsochimice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.