Ponta explică de ce nu a stat cu Băsescu la şedinţa NATO:...

Ponta explică de ce nu a stat cu Băsescu la şedinţa NATO: Stătea în jilţ ca Ştefan cel Mare, ridicol!

0
DISTRIBUIȚI

ponta_basescu

Premierul Ponta a declarat, astăzi, că la şedinţa solemnă consacrată aniversării a 10 ani de la aderarea României la NATO a preferat să stea în sală, pe locul de deputat, şi nu la prezidiu, pentru că se simţea inconfortabil lângă preşedintele Băsescu, care stătea într-un jilţ „ca Ştefan cel Mare”. Premierul a făcut această afirmaţie după ce a fost întrebat de jurnalişti de ce a stat în sală şi nu la prezidiu, marţi, când Parlamentul a avut o şedinţă solemnă dedicată aniversării a 10 ani de la aderarea României la NATO.

„Oricum, sincer să fiu, nu mă simţeam confortabil să stau lângă un domn cu jilţul, care îmi amintea ori de Ştefan cel Mare, ori de vreun personaj ridicol care uită că trăim în secolul 21.


Mi se pare absolut comic să văd pe cineva pe un jilţ. Putea eventual să stea Preafericitul Patriarh sau putea să stea Regele Mihai, dar să stea, aşa, un om ca şi noi, pe jilţ, acolo, şi să-l ia somnul, să picotească în timp ce vorbim,Doamne fereşte! De abia aştept, le-am şi spus celor de la Parlament, din decembrie să arunce scaunul ăla sau să-l ţină doar pentru Patriarh sau pentru Rege(…) Oricine altcineva stă pe jilţ din acela mi se pare că şi-a pierdut total simţul ridicolului şi nu-şi dă seama cât de comic devine. Deci, oricum n-aş fi stat acolo, lângă jilţul marelui domnitor” , a spus Ponta.

El a adăugat că a preferat să stea pe locul său de deputat, un loc în care a stat şi pe când era în opoziţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.