Răspunsul neașteptat dat de alegători primarului Robu la ultimul său sondaj de...

Răspunsul neașteptat dat de alegători primarului Robu la ultimul său sondaj de pe Facebook

3
DISTRIBUIȚI

robu_michelangelo

Primarul Timișoarei a revenit în forţă pe Facebook. După ce a absentat mai bine de două săptămâni de pe reţeaua de socializare, edilul şef s-a întors cu o întrebare. Îmbinând calităţile sale de şef al PNL Timiş şi primar al urbei de pe Bega, Robu s-a pus făcut pe sondaje electorale pe Facebook.

Astfel edilul a postat pe grupul „Împreună pentru Timişoara” următorul text: „După cum v-am anunțat și, fără-ndoială, ați constatat, începând de marți, 22.04.2014, am închis din nou traficul în intersecția Michelangelo.


Am făcut-o pentru a permite avansarea conform graficului a celui mai important proiect al Timișoarei, trecând peste faptul că 3 zile mai târziu, în 25.04.2014, urmă să se dea – lucru, deja, la oră actuală, înfăptuit! – startul la campania electorală. Am pus, astfel, interesul Timișoarei – cum, de altfel, fac întotdeauna! – mai presus de orice alt interes, inclusiv de interesul maxim pentru un partid, acela de a obține cât mai multe voturi”.

Pe final edilul a adresat marea întrebare: „În situația data, veți (mai) vota PNL în 25.05.2014? Dacă DA, clicuiti Like, dacă NU, postăți textul „NU””. Edilul şef a primit şi primele răspunsuri, însă unele total diferite de ceea ce se aştepta. În mare parte, timişorenii care au răspuns au dorit să ştie de ce nu se poate lucra în trei schimburi la proiectele de infrastructură, astfel încât totul să fie gata cât mai repede cu putinţă. „Ar fi bine sa munceasca si mai cu spor! In general e pustiu pe acolo. Nu intelegem de ce nu se poate lucra dupa ora 17 si in weekend, pe ture si cu spor?”, a întrebat unul dintre utilizatorii Facebook, completat imediat de o timișoreancă: „Aceeasi intrebare si cu lucratul pe calea Lugojului”. Un comentator este de părere că „ar fi bine sa se lucreze in 3 schimburi , 7 zile din 7 pentru a se avansa mai repede proiectul”.

3 COMENTARII

  1. Ati invatat domnule Robu….. Cand va spuneam ca pe mine m-au votat sacalazenii,ca raspund in fata lor si ulterior in fata partidului m-ati exclus din partid. „Multumim” din inima partidului !
    Sunt foarte curios de rezultatul votului pentru anticipate la consiliul local.

  2. pt ca nu am cont pe cartea cu moace va raspund aici:

    alataturarea imaginii primarului cu candidatii pnl dauneaza acestora din urma, vor fi votati si de mai putini timisoreni

    orice afis electoral, pliante publicitare, clipuri audio-video, reclame in ziare sint bani aruncati. lumea e satula de politica si in NICIUN caz nu ii intereseaza candidatii pt PE, lucru care o sa se vada in prezenta la vot

  3. Da, daca scoti din oras afisele cu tine si iti vezi de lucrari. Candidatii de la europarlamentare nu sunt de vina ca sunt colegi de partid cu narcisisti ca tine. Dupa ce ca lucrartile de la Michelangelo nu se mai termina si se circula ca in labirint, ai mai scos si tramvaiele spre piata Traian, sa fie balciul complet. Mai bine ai repune in circulatie tramvaie cu cai, ar fi mai civilizat decat acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.