Un piroman din Timiș a provocat un incendiu în lanț, pentru a...

Un piroman din Timiș a provocat un incendiu în lanț, pentru a se răzbuna pe fostul său prieten. Ce măsuri au luat procurorii

0
DISTRIBUIȚI

incendiu explozie bloc splaiul titulescu 1

Un bărbat de 35 de ani este cercetat de poliţişti, fiind bănuit că ar fi provocat incendierea a trei autoturisme. Pe  numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere.

Fapta s-a întâmplat pe 13 februarie, în localitatea Șandra.  El s-a dus la unul dintre vecini, un tânăr de 25 de ani, care își deschisese un service auto, și i-a dat foc la mașină.


Focul s-a extins și la alte două mașini care se aflau în curtea păgubitului, pentru a fi reparate.

Piromanul a cauzat un prejudiciu de 4.000 de euro.

Polițiștii nu au putut furniza detalii cu privire la motivul faptei. ”Ceea ce știm e că între bărbatul de 35 de ani și cel de 25 a existat o relație de prietenie în  trecut, iar ulterior între ei au apărut diverse situații conflictuale. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului”, a declarat Mirela Drăghicioiu, ofițerul de presă al Poliției Timiș.

Ieri, în urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale în acest dosar, procurorul a dispus începerea urmăririi penale faţă de bărbatul de 35 de ani, din localitatea Şandra, bănuit de comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.