Bărbatul care a împușcat un ponei a fost prins. Ce spune că...

Bărbatul care a împușcat un ponei a fost prins. Ce spune că făcea de fapt

2
DISTRIBUIȚI

 

arma ponei impuscat

Bărbatul care la finele lunii trecute a împușcat un ponei la Moșnița Nouă a fost prins de Poliție. El a fost identificat în urma cercetărilor.

”Bărbatul a fost identificat de polițiști; este un timișorean de 44 de ani. El este cercetat acum sub aspectul săvârșorii infracțiunilor de uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, și provocarea de suferințe psihice și fizice unui animal. Ca măsură complementară, poliția a dispus și anularea dreptului de deținere, port și folosire a armei”, a declarat Ionuț Bocancea, ofițerul de presă al Poliției Timiș.

În timpul audierilor, bărbatul a declarat că a tras mai multe focuri, pentru că a încercat arma.

La sfârșitul lunii aprilie, un bărbat a oprit mașina în centrul comunei Moșnița Nouă, lângă Timișoara, a armat pușca și a tras.


Proiectilul s-a oprit într-un ponei. Imediat după ce a tras, atacatorul a fugit. Spirit, poneiul în vârstă de 3 ani, era legat în grădina casei. Animalul va fi tratat azi de specialiștii de la Universitatea de Științe Agricole a Banatului.

Potrivit polițiștilor, bărbatul riscă să petreacă între șase luni și doi ani după gratii pentru fapta sa.

2 COMENTARII

  1. putea sa fie un copil de 4 ani intre ponei si acest indivit si atunci chiar erea tragedie, toti retardatii cu arme…. pf

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.