Blues & Roll, o nouă trupă timişoreană care abordează stiluri bătrâneşti

Blues & Roll, o nouă trupă timişoreană care abordează stiluri bătrâneşti

0
DISTRIBUIȚI

blues

Membrii trupei timişorene Blues & Roll au finalizat recent prima compoziţie proprie care poartă numele de „Clar“ şi îşi propun să înregistreze un material discografic în care să abordeze stiluri catalogate ca oldies sau bătrâneşti. „Trupa a luat naştere la sfârşitul anului 2012 iar numele ei vine să sublinieze relaţia strânsă dintre blues şi rock n roll. Scopul nostru nu este obţinerea de beneficii financiare sau popularitate modernă bazată pe imagine. E mai mult o provocare binevenită atât pentru noi cât şi pentru public de a exploata stilurile muzicale pe care le iubim şi pe care noi le-am învăţat de prima dată pe instrumente – Rock, Blues, Funk – stiluri catalogate ca <<oldies>> sau <<bătrâneşti>> în zilele noastre“, spune Răzvan Pomoja, chitaristul trupei.


Alături de el în formaţie se mai află George Albu (voce, bas sau chitară acustică) şi Alex Florescu (tobe sau cajon şi percuţii).

„Repertoriul trupei este de covers de Rock, Blues, Funk din 60 până prin 90 plus două piese proprii deocamdată, una din ele fiind Clar. Piesa are ca idee starea noastra spirituală şi psihică pe 2014 în lumea social cotidiană şi chiar dacă nu are nici alură de baladă rock şi nici efectele unei piese la modă, este sinceritatea noastră transpusă în cuvinte şi note“, spune chitaristul trupei.  Începând de anul trecut, Blues & Roll a susţinut o serie de concerte în cluburile timişorene şi a avut ocazia să cânte şi în locaţii din Arad sau Reşiţa. „Planurile de viitor sunt în primul rând compunerea şi înregistrarea a cât mai multe piese proprii cu amprenta noastră, încercând să abuzăm de inspiraţie de fiecare dată şi în al doilea rând dar tot la fel de important, dezvoltarea şi redescoperirea noastră ca instrumentişti prin genurile muzicale care ne-au format rădăcinile artistice“, a adăugat Răzvan Pomoja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.