Cui a mulțumit primarul Robu pentru redeschiderea grădinii de vară de la...

Cui a mulțumit primarul Robu pentru redeschiderea grădinii de vară de la Filarmonica „Banatul”

2
DISTRIBUIȚI

 

Gradina de vara Capitol se pregateste pentru noul sezon01

Sute de timişoreni se vor putea bucura din nou de Grădina de Vară „Capitol” care, dupa ani de zile, a fost reamenajată.


Dumincă seara, de la ora 20.30, aici va avea loc un spectacol gratuit dedicat Zilei Europei.

Legat de eforturile depuse de directorul Filaronicii, Ioan Gârboni, edilul şef Nicolae Robu a comentat că „s-au făcut amenajări cu sprijinul financiar al primăriei şi cu muncă voluntară, astfel încât locul să arate civilizat. Desigur că în timp vom face şi mai mult decât am făcut până acum, iar duminică, la primul concert, va fi o mare bucurie pentru mulţi timişoreni să poată asista la un moment artistic în Grădina de Vară Capitol. Vreau să mulţumesc domnului director Ioan Gârboni pentru entuziasmul de care a dat dovadă pe parcurs acolo, societăţii Horticultura pentru frumoasele aranjamente florale şi unui grup de studenţi de la Facultatea de Geografie a Universităţii de Vest, care astăzi, când am fost eu pe acolo, vopseau de zor, curăţau scaunele şi făceau şi alte lucruri pentru care altfel ar fi fost nevoie să fie plătită o firmă”.

Primarul a promis că în continuare vor fi alocate sume de bani pentu ca grădina să fie modernizată, asta după ce directorul Filarmonicii va stabili care sunt proiectele necesare, precum și costurile.

2 COMENTARII

  1. A uitat sa multumeasca puscariasilor de la penitenciarul Popa Sapca care au lucrat in fiecare zi acolo si au curatat locul. Ca de obicei e prost informat primarul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.