Fostul director al Colterm, la PRESSALERT LIVE: “Nu eu am avut salariu...

Fostul director al Colterm, la PRESSALERT LIVE: “Nu eu am avut salariu mare, primarul a avut salariu mic” VIDEO

5
DISTRIBUIȚI

petrica pampu 4

Petrică Pampu, fostul director al Colterm, care tocmai a fost demis din funcție, a fost invitat, în această seară, la emisiunea PRESSALERT LIVE, în studioul HDV. Acesta a recunoscut că a fost un șoc pentru el când a aflat că, după 34 de ani în care a lucrat în regia de termoficare a orașului, i s-a desfăcut contractul de muncă. Petrică Pampu a declarat că și-a făcut datoria și tocmai de aceea nu i se pare normal să se ia o astfel de măsură împotriva sa, mai ales că “situația la Colterm nu a fost ușoară, sunt probleme foarte mari”.

Fostul director al Colterm a justificat că instituția pe care a condus-o din anul 2013 avea aceste probleme și din cauza subvențiilor la stat neplătite la timp, pentru care s-au adăugat penalități de peste 30 % în fiecare an. “Pierderile au fost în toți ultimii cinci ani, poate o dată în zece ani Colterm a fost pe plus, și aia nesemnificativ.


Faptul că am fost demis și mi s-a întrerupt contractul este o frustrare. După ce în raportul din 2013 s-a constatat că la Colterm este un management defectuos, era normal din moment ce compania era pe pierderi, am convenit cu primarul Robu  să implementăm un program de redresare. Rezultatele ar fi trebuit să apară din acest an, dar poate că Nicolae Robu nu a mai avut răbdare, cred că e mai nerăbdător ca în tinerețe, vrea să aibă performanță în timp scurt”, a mai explicat Petrică Pampu.

“Nu eu aveam salariu mare, primarul avea salariul mic”, acesta a fost răspunsul neașteptat pe care fostul director al Colterm l-a dat atunci când a fost întrebat cum se face că a primit aproape 2.000 de euro în fiecare lună pentru că a ocupat această funcție, un salariu mai mare chiar decât al primarului Nicolae Robu. Petrică Pampu nu a dat un răspuns exact când a fost întrebat dacă se simte amărât că nu mai are acest salariu uriaș, dar a ținut să precizeze că “un salariu bun ridică nivelul de trai și cred că toți oamenii pentru asta luptă. Cu acești bani mi-am ajutat familia să o ducă mai bine, dar foarte mult contează și mândria profesională, să faci lucruri bune”.

5 COMENTARII

 1. DOMNULE PAMPU PETRICA ATI DAT AFARA IN 2013 ANGAJATI DE LA SC COLTERM SA ABUZIV .AMENINTATI CU DISPONIBILIZAREA DE LA COMBUSTIBIL CET SUD,FACUTI LA PUNCTAJ ATI ANGAJAT ALTE PERSOANE IN LOCUL NOSTRU DI IANUARIE 2013.

 2. Domnule Bota am urmarit emisiunea de pe ,,Pressalert live’’ in care il aveati invitat pe fostul incompetent manager de la Colterm proaspat debarcat de primarul Robu (dupa principiul PSD-ul a dat afara unul de la PNL – Ambrus, dau si eu gainar sustinut de de la PSD- Pampu), scor egal. Ar fi fost interesant sa-i puneti si urmatoarele interbari, dar dupa cum am vazut l-a cam prins amnezia asa subit.
  De ce a aprobat acordarea de despagubiri fostilor membrii din Consiliul de Administratie si anume:
  Vasile Carnu fost presedinte CA a primit suma de 66 mii lei (aproximativ 15 mii euro) si au fost platite cheltuieli de judecata de 35. mii lei (aproximativ 8 mii euro)., aceasta suma a primit-o dupa prima infatisare, Coltermul (Pampu si Mircea Cristian geniul din umbra lund decizia ca firma isi poate permite sa arunce cu banii publici pe apa Begai.
  Sorin Crisan a primit si el suma de 66 mii lei (aproximativ 15 mii euro) si au fost platite cheltuieli de judecata de 35. mii lei (aproximativ 8 mii euro).
  Dragota Violeta Geanina a primit suma de 66 mii lei (aproximativ 15 mii euro) asta fiindca nu a mai actionat in judecata
  Haracicu Smaranda Maria a primit suma de 66 mii lei (aproximativ 15 mii euro)
  prejudiciul adus Coltermului de echipa de manageri 334 mii lei, SA VA FIE RUSINE DOMN PRIMAR.
  Pentru ca pensionarul Boitos Radu si el fost membru in CA nu a actionat in instanta a fost angajat pe functia de consilier personal al lui Pampu avand un salariu de 4500 lei pe luna, dar nu a fost vazut niciodata in incinta Coltermului din ianuarie 2013, il consilia din sufragerie proprie pe marele manager Pampu (17 luni ori 4500 lei. 76.500 lei).
  De ce Lingaul Marcel Nusfelean marele Lider de sindicat seful de la administrativ, si ..mare vicepresedinte la filial de partid PSD, (toate, persoanele angajate au primit girul acestui individ. Jumate din ele sunt rude s-au prieteni), care face naveta de la BECCHERECUL MIC cu masina deci peste 40 de km pe zi dar i-se deconteaza 300 litri de combustibil pe luna.
  Incompetentul Mircea Cristian ajuns mare manager general, poate achizitiile inutile facute l-au recomandat sa ocupe aceasta functie (50 mii euro aruncati pentru accesul cu cartela in incinta sediului Colterm, inlocuirea mobilierului care nu mai corespundea la culoare, licitatiile de la firmele de paza si curatenie facute pe-o spranceana, achizionarea de carbune de la firme private gen exploatarea PETCU, si multe altele dar cine sa le vada, poate DNA-ul si alte organe cand o sa aiba timp)
  Cate ilegalitati se intampla la Colterm te face sa te iei cu mainile de cap, si toate astea girate de marele strateg prof, dr. ing. gropar de societati Robu Nicolae, care parca prin octombrie 2013 declara ca va merge cu aceasta echipe fantastica, geniala de manageri, pana la sfarsitul mandatului adica 2016, acum PAMPU va actiona in instanta COLTERMUL si va primi si el asa cateva zeci de mii de euro despagubire ca asa a prevazut marele MIRCEA CRISTIAN ARON IN CONTRACTELE DE MANDAT, RUSINE ADMINISTRATIE LOCALA DE TOATA JENA, RUSINE CA SUNT REPREZENTAT DE ASEMENEA INDIVIZI.
  POATE CINEVA VA FACE SESIZARILE NECESARE PENTRU A SE EXECUTA DEPARAZITAREA DE ACESTE CAPUSE INCOPETENTE, SA VINA DUBA DNA-ului CA MULTE ROZATOARE DE FONDURI S-AU ACIUIAT LA COLTERM

 3. Ce nesimtit!Auzi lael, si-a ajutat familia sa o duca mai bine.Fir-ai al dracului de imbuibait, cauta sa vezi care e salarul mediu in Timisoara si pe urma intelegi ce inseamna salar mic.
  De ce draq nu se compara cu Ponta,Base sau chiar Obama?!
  Vorba aia, prost e ala care da, nu ala care cere!

 4. S-a facut de rusine la emisiunea asta……..oricine isi poate da seama ce „competent, specialist si bun manager” este, dupa raspunsurile pe care le-a dat, la toate intrebarile. Si un elev de scoala generala ar fi avut o altfel de prestanta si ar fi sustinut un discurs demn de atentia telespectatorilor. Pe cand Pampu………….e varzaaaaaa…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.