Școala de rock a lui Nicu Covaci, „Cover Phoenix”, a luat startul...

Școala de rock a lui Nicu Covaci, „Cover Phoenix”, a luat startul la Timișoara. Ce tineri talentați au fost selectați

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-148523276">

talent11

Campania de sprijinire a tinerelor talente muzicale „Cover Phoenix“ – acţiune care are parte de sprijinul liderului trupei Phoenix, Nicu Covaci – a intrat în linie dreaptă, primele repetiţii ale celor care au fost descoperiţi în urma unui casting desfăşurat în clubul Taine scoţând la iveală trei tineri care îşi doresc o carieră muzicală. „Am avut câteva repetiţii cu cei care au fost selectaţi în urma primului nostru casting. Am dat peste câţiva tineri talentaţi şi sperăm ca în viitorul apropiat să găsim şi o sală de repetiţii propice pentru acţiunile noastre viitoare“, ne-a declarat Titi Dragomir, din partea iniţiatorilor acestui proiect. Primii tineri care au intrat în acest proiect sunt Alexandru Roman (8 ani) la tobe, Călin Roman (16 ani) şi Silviu Ilescu (21 ani). Cei trei repetă de zor şi vor susţine un concert alături de membrii proiectului Cover Phoenix în viitorul apropiat.

„Vom susţine un concert alături de ei în viitorul apropiat şi după aceea vom organiza un nou casting. Proiectul nostru se adresează tinerilor care vor să cânte rock şi folk. Încercăm să promovăm muzica tânără şi să îi ajutăm pe cei care au sau nu au compoziţii proprii, să îi îndrumăm cât mai bine“, a mai adăugat Titi Dragomir. Alături de el în acest demers se află şi alţi muzicieni cunoscuţi din „vechea gardă“ cum ar fi membrii formaţiei Vest, Horea Crişovan, Lucu Valeriu Iocşa sau Lică Dolga, iar pentru viitor conceptul Cover Phoenix intenţionează să apeleze şi la alţi muzicieni din Timişoara care să se implice într-un fel sau altul pentru sprijinirea tinerelor talente din oraş.

2 COMENTARII

  1. nicu covaci asta ie dija batran. sa merje la pensiii la spanioli. ca icishia in rumania s-o fekut de ras. vai de mama lui. asta o vinit icishia in rumania la cersit. sa moara mama.

  2. Tinere fan Baniciu. Tu reprezinti Romania sau Timisoara asa cum reprezint eu Bantustanul, care nici macar nu stiu unde se afla pe harta. In ceea ce priveste pensia, nu am auzit sa dea astia de la Lions pensie, asa ca vei ramine fara si te faci de plins, nu de ris. Vai de mama ta. Se pare ca te-a avortat aici doar ca sa faci mizerii. Sa moara mama ta. Eventual asa cum a murit a lui Nicu Covaci. Si dupa aia mai stam de vorba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.