Silent Strike lansează discul „Simtetizator” la Timişoara VIDEO

Silent Strike lansează discul „Simtetizator” la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

silentstrike3

Melomanii timişoreni care savurează aşa cum se cuvine sound-urile electronice sunt invitaţi sâmbătă, 17 mai, la lansarea albumului „Simtetizator”, cel mai recent material discografic al artistului Silent Strike, care va avea loc la Amplificat, de la ora 21.00.

Pe lângă titlul care adună cuvintele „simte” şi „sintetizator”, muzica lui Silent Strike a fost întotdeauna făcută pentru a trezi în ascultător anumite emoţii. Diferenţa este că, de data asta, scoate în evidenţă sintetizatorul ca fiind principalul instrument ales pentru „a transmite stări diferite fără a folosi viori, pian sau voce”.

Pe numele său adevărat Ioan Titu, Silent Strike este un compozitor de muzică electronică, născut în 1982 în Bacău, care pe albumul său de debut a oferit ascultătorilor nu mai puţin de 17 piese, alături de invitaţi ca Ada Milea, Maria Radu, Vlaicu Golcea sau Electric Brother.


Noul său E.P. a fost lansat la începutul acestui an şi vine după cinci albume şi alte trei E.P.-uri. De-a lungul anilor, Silent Strike a susţinut concerte în deschiderea unor nume mari precum Faithless, Amon Tobin, Bonobo sau Dj Food. A cântat de asemenea la Live Poesie în Berlin, dar şi în cadrul  unor festivaluri în Slovenia şi Olanda. În ţară a fost chemat să susţină recitaluri la evenimente ca FânFest Roşia Montană, Stuffstock Vama Veche, Synthplants Giurgiu sau Sinagoga din Bistriţa.

În cadrul evenimentului de la Timişoara, alături de Silent Strike se va afla şi Dan Basu, iar biletele de intrare costă 15 lei.  După concertul de lansare, va avea loc un after -party cu FDK.

Foto: Valeriu Catalineanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.