Timișorencele ies la plimbare cu bicicleta pentru a celebra feminitatea. Ce surprize...

Timișorencele ies la plimbare cu bicicleta pentru a celebra feminitatea. Ce surprize li se pregătesc participantelor

0
DISTRIBUIȚI

cochete pe biciclete 1

Un picnic în Parcul Poporului, expoziții de produse handmade pe teme ciclistice, vouchere pentru recondiționarea bicicletei sau o prezentare de piese vestimentare și accesorii pentru cele mai cochete iubitoare ale mersului pe două roți. Acestea sunt doar câteva dintre surprizele pe care echipa “Verde pentru Biciclete” le-a pregătit timișorencelor care vor participa, pentru cel de-al treilea an consecutiv, la pedalarea dedicată celebrării feminității.

Acțiunea poartă numele “Cochete pe biciclete” și are loc sâmbătă, 24 mai. “În comunitatea timișoreană există un număr considerabil de femei care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport zilnic. Femeile adoptă mersul pe bicicletă datorită beneficiilor aduse pentru sănătatea, frumusețea, starea de bine și senzația de libertate simțită pe două roți”, transmit reprezentanții ”Verde pentru Biciclete”.

La eveniment sunt așteptate doamne și domnișoare, alături de admiratorii lor.


Întâlnirea bicicliștilor va avea loc începând cu ora 10:00, pe platforma Timco (Str. Circumvalațiunii). Ca de obicei, vor fi distribuite stickere ”Și eu susțin Verde pentru Biciclete” și numere de bicicletă. De la ora 11:00 va fi parcurs următorul traseu: Platforma Timco – Calea Circumvalațiunii – Calea Torontalului – Grigore Alexandrescu – Strada Dr. Grigore T. Popa – Calea Sever Bocu – Calea Aradului – Calea Alexandru Ioan Cuza – Strada Oituz – Bulevardul Take Ionescu – Piața Badea Cârțan – Podul Dacilor- Splaiul Nistrului – Parcul Poporului. În total, vor fi parcurși aproximativ 20 de kilometri.

În Parcul Poporului, participantele vor poposi la un un picnic și vor avea parte de expoziții de produse handmade pe tematică ciclistă și ateliere în aer liber. Biciclistele sunt invitate și la prima clasă de pilates susținută în aer liber în Timișoara, în timpul căreia pot câștiga abonamente de fitness.

De asemenea, cele mai cochete bicicliste vor primi vouchere pentru băuturi non-alcoolice și pentru recondiționarea bicicletei. Mai mult, la Cochete pe Biciclete vor fi prezenți și designeri vestimentari și de accesorii, care vor prezenta ținute create special pentru bicicliste și vor oferi premii care constau în articole de îmbrăcăminte și accesorii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.