Bijuterii pe patru roți vor putea fi admirate la Sânnicolau Mare. Ce...

Bijuterii pe patru roți vor putea fi admirate la Sânnicolau Mare. Ce mașină de epocă va fi punctul de atracție

0
DISTRIBUIȚI

ford T

O sută de mașini de epocă vor putea fi admirate la Sânnicolau Mare, cel mai vestic oraș al României, în cadrul unei inedite expoziții dedicate bijuteriilor pe patru roți. Evenimentul are loc sâmbătă, 7 iunie, și este organizat pentru a-l comemora pe designerul auto Galamb Jozsef, care s-a născut în Mako, Ungaria.

Punctul de atracție va fi renumitul model Ford T, creație a marelui designer auto de la Ford, alături de o serie de tablouri cu autoturisme ale acestuia.


Bijuteriile pe patru roți vor putea fi admirate de către vizitatori, iar în anumite cazuri se vor putea efectua chiar și drive-test-uri.

“O mașină de epocă este mai mult decât un autoturism, este o poveste. În goana după ultimele tehnologii, tot mai rar avem ocazia să ne limpezim privirea cu mașini care, deși extrem de cochete, aproape că și-au uitat vârsta. La Sânnicolau, vizitatorii expoziție vor avea la dispoziție informații despre comoriile auto și  vor putea să se fotografieze pentru niște amintiri deosebite”, transmit organizatorii expoziției, Primăria Sânnicolau Mare și Asociația sportivă de utilitate publică a veteranilor auto-moto de-a lungul Mureșului.

Expoziția de mașini de epocă de la Sânnicolau va avea loc în zona pietonală a orașului, începând cu ora 11. Intrarea este liberă, la eveniment fiind așteptați toți pasionații de vehicule istorice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.