Nicolae Robu, foarte mulţumit de stadiul şantierelor din Timişoara. Pe ce stradă importantă se...

Nicolae Robu, foarte mulţumit de stadiul şantierelor din Timişoara. Pe ce stradă importantă se va relua traficul

4
DISTRIBUIȚI

pasajul michelangelo 31 mai 2014 (14)

Revenit joi din vizita de lucru din Singapore şi Vietnam, primarul a avut ca prioritate întâlnirile cu liderii partidelor politice din Timiş, pentru a încerca perfectarea unei noi majorităţi care să permită păstrarea viceprimarului Dan Diaconu în funcţia de viceprimar.

Totuşi, vineri, după şedinţa furtunoasă de plen în cadrul căreia Diaconu a rămas în funcţie, după ce PSD a ratat schimbarea acestuia cu doar un vot, edilul timişorean a descins pe şantierele oraşului, pe care spune că le-a supravegheat chiar şi
de la distanţă.


Dacă deja a fost anunţat faptul că traficul pe Michelagelo va fi reluat în această săptămână, edilul a mai oferit o veste bună.

Lucrările la strada Musicescu, executate de Societatea Drumuri Municipale, ar putea fi finalizate în circa două săptămâni, primarul arătându-se mulţumit de prestaţia firmei SDM pe care până acum a criticat-o public de nenumărate ori. Contractul, în valoare de 6.1 milioane de lei, prevede lucrări la fundație și de asfaltarea drumului pe aproape patru kilometri, respectiv între strada Hebe și Calea Urseni.

4 COMENTARII

  1. Voi sunteti intregi la minte? Cum sa dea drumul imediat la circulatie pe toata Muzicescu? In partea dinspre Calea Sagului nici macar n-au inceput lucrarile efectiv. S-a lucrat numai in portiunea dintre Calea Girocului si Urseni, acolo ar putea fi gata, eventual.

    • Gheorghe…….( si eu chiar cred ca esti !!!! )
      daca ai sti sa citesti ! ar fi bine …….era vorba de aproape 4 km. de strada cu incepere de la colt cu str. Hebe si pana la Cale Urseni ! asa ca nu te mai baga aiurea….uneori precum chilotul in c….r ca te umpli de cacao !!!!!!

  2. DAR CU TRECEREA DE LA HOTEL ARIZONA CUM RAMANE?
    FACE PASAJ SUBTERAN CA LA MICHELANGELO? PE ACOLO NU TRECE NICI MACAR O BICICLETA IN SENSUL CONTAR UNEI MASINI. IAR LA UZINA DE APA SE PUN 5 M DE BORDURI PE ZI. POATE SE TERMINA LA OLIMPIADA DIN 2016

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.