Reacţia tip Băsescu a lui Iohannis la întrebarea despre meditaţiile din care...

Reacţia tip Băsescu a lui Iohannis la întrebarea despre meditaţiile din care şi-a luat şase case

5
DISTRIBUIȚI

 

 

iohannis 02

Klaus Iohannis, „preşedintele României, preşedintele PNL şi al PPE”, după cum a fost prezentat, astăzi, liberalilor din vestul ţării, a avut o reacţie aidoma lui Traian Băsescu. La întrebarea PRESSALERT.ro cât primea pe o oră de meditaţii, având în vedere declaraţia că şi-a cumpărat şase case în Sibiu din meditaţii şi economii, Iohannis a răspuns în primă fază „asta chiar nu face subiectul conferinţei de presă.


Colegii din presă de la Sibiu cred că v-au relatat că am aşa o marotă – despart aspectul public de cel privat şi la acuzaţii care sunt vădit rău intenţionate nu dau replici şi nu răspund”. Ulterior, când i s-a spus că este vorba de declaraţia sa de avere ca demnitar care vrea să ajungă preşedintele României, Iohannis a replicat „nu doresc să intru în aceste detalii”. Când a fost întrebat dacă va avea aceiaşi atitudine şi dacă va ajunge la Cotroceni, preşedintele PNL a răspuns ” cu aceiaşi atitudine o să intru, unde o să intru. Nu toate chestiunile private trebuie întinse în spaţiul public. E convingerea mea fermă. Până şi un politician, oricât de mizer, corupt ar fi, are dreptul la un colţ, acolo, de viaţă publică (sic!)”.

5 COMENTARII

  1. Credea cineva ca asta-i din alt aluat ? Stiti care-i asemanarea intre politicienii romani (chiar si de etnie germana) ? Ca toti sint hoti. Dar stiti care e deosebirea dintre ei ? Ca e unul mai hot ca altul !

  2. Nu cunosc nici un profesor de liceu din Timisoara care sa fi dat meditatii 20-25 de ani, la cate 3-6 elevi deodata, si sa isi fi putut cumpara 2 (doua) case. Poate la Sibiu tarifele erau mai mari decat la Timisoara, mai stii?…
    De obicei, discret este cine are ceva de ascuns 🙂
    Cin estie ce alte lucruri nashpa vom afla despre acest om care si+a facut aparitia pe scena politica pentru a participa la disparitia PNL prin fuziunea cu PDL…

  3. Sa nu uitam ca a fost inspetor scolar . Cei din sistem stiu cat casta o titularizare in aras mai ales Sibiu . Asa ca meditatiile sunt doar un ciubuc si paravanul care ascunde altele . Ca sa nu mai vorbim de primar .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.