Șase copii SALVAȚI de la înec de polițiștii de frontieră. De ce...

Șase copii SALVAȚI de la înec de polițiștii de frontieră. De ce se plimbau singuri cu hidrobicicleta pe Dunăre

1
DISTRIBUIȚI

20140629_184454

Şase minori care s-au răsturnat cu hidrobicicleta în Dunăre au fost salvaţi de poliţiştii de frontier din cadrul Sectorului PF Moldova Veche, împreună cu poliţiştii din Moldova Nouă. Oamenii legii au intervenit duminică seara, în urma unui apel telefonic primit de la Poliţia Oraşului Moldova Nouă.


Cei șase copii s-au gândit să se distreze puțin și au ieșit la o plimbare cu hidrobicicleta pe Dunăre, fără ca vreun adult să se afle alături de ei în ambarcațiune.

”Poliţiştii de frontieră au fost solicitaţi pentru a interveni cu o ambarcaţie în ajutorul unor persoane ce s-au răsturnat cu o hidrobicicletă în fluviul Dunărea, pe direcţia kilometrului fluvial 1055,5, în dreptul localităţii Pojejena, la aproximativ 100 de metri de malul românesc. La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj al poliţiei de frontieră cu ambarcaţiunea din dotare, împreună cu un lucrător din cadrul Poliţiei Transporturi Navale Moldova Nouă, intervenind oportun pentru salvarea celor şase persoane aflate în pericol de înec după ce hidrobicicleta pe care se aflau se răsturnase. Cele şase persoane au fost aduse la mal în siguranţă de către poliţiştii de frontieră, ocazie cu care s-au stabilit ca toţi cei în cauză sunt minori, fapt pentru care au fost încredinţaţi părinţilor” a declarat agentul de poliție Ermina Echert, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.